DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Perihal " AKU STUDENT LAGI".
Wednesday, January 23, 2013 | 11:44 PM | 0 comments


Eh Dylaa balik eh aku balik rumah *jogetjoget*
Eh warga SP menanti kepulanganku.
Eh ada bendera " WELCOMEHOME DYLAAAAA".
Eh, ada perarakan " MAULIDURRASUL".
K.
K.

Takpayah batak sangat weyy bajet orang tunggu hang balik puihhh *berpalingmuka*

Harini MAULIDURRASUL laaaa :')
I've made a HAIKU, listen listen listen.

Prophet Muhammad, 
Warrior full of modesty.
Inspiring me

Hokayy, as youlls knew NOWW k NOWWW you can call me, Pelajar instead of MURID. 
K.
Dah kembali pegang pen dan test pad serta buku serta sudah kembali ke tabiat   

EHLEPASKELASLAHTANYACIKGUMALAS
AKUNAKANGKATTANGAN.
Nampak tak kebodohan disitu?
Nampak tak nampakkk?
Nampak tak ketensionan aku bila AKULAH SATUSATUNYA PELAJAR DAPAT 2/10 DALAM TEST MATH?
Nampak takk?

Wey calon SPM bersyukurlah tau sebab SPM tu paling senang EXAM PALING SENANG take a note sila sedarrr *tercungapcungap*

Eh, emo apesal. Dulu nk SPM kemain maki, Puihh la :3

Aku punyalah berangan lepas SPM nak g KL berjumba jumba dengan someone pastu pastu break, k sedeh :3
Pastu berangan nak enjoy tahap gaban lepaih SPM kononnya , SACRIFICE OVER.
Pastu masuk pulak ke Koleghh ni, memang enjoy gila la kan (Y)
 And the most worst thing, exam is coming soon, emegerdd emegerddd *mukaterkejut*

Dan paling teruk sekali eh paling dengan sekali boleh duduk sekali ke eh berapa kali teruk la kau ni cerita macam keling lah eh kau nak kaki ke eh ape aku meghaban ni eh eh =.=

paling teruk sekali kan bila nak tau tak nak tau tak *raisehand*
eh ramai nak tau ha ha aku takkan jadi dr gigi dah harapannn harapan tinggal saki baki ataupun effluent ataupun waste material eh ini bukan kelas BI Miss Kayy. 

Perghh dan sangap kaki gamaknye aku ni buat ayat mintak penampoo semua :3 Haa lupakan semua khayalan nak jd dr gigi mungkin 5 tahun lagi lepas aku dapat degree aku akan post pulak kbyee aku takkan jadi engineer pastu lepas 15 tahun nanti aku akan postkan pulak kbyee aku takkan jadi bini orang LOL LOL LOL. masa depan apakah ini pegi mampusssssssss =.=

Alkisahnyee aku mendapat buku ini,








and I was like lalang know? eh nak amik physic ke bio ke phy eh jom main tanggal tanggal kelopak bunga la macam orang buat love me not love me not not what *bunuhdiri*
  
HAHA, and at last i'll take the chance. K budak bio.
Pastu kan ade assignment buat nota pasal air pasal AIR je kot dah gelabah sakai gila bukak buku dah semua macam

eh apa kau tulis ni sepatah haram tak faham aku melayu bukan mat saleh la gile buku ni killer betul sakit jiwa raga aku baca *pengsan*

dan akhirnya.

CIKGU SAYA NAK AMIK PHYSIC SEKIAN HARAP MAKLUM TERIMA KASIH.

alhamdulillah keputusan yang dibuat nampaknya benar.

When I see this book, I'll yewww suck this buku gile.

Nampaknya beralih ke arah engineering what what? K. Aku nak jadi surirumah je serius tk tipu.

Mohon dipermudakan urusan belajar. Aminn.
 




Old things | New things