DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

SAYANG.
Tuesday, December 4, 2012 | 2:09 AM | 0 comments


Sayang apa khabar denganmu ?
Disini ku merindukan kamu .
Ku harap cintamu takkan berubah,
kerna disini ku tetap untukmu :D

Omaigadsss :O
Dalam dunia nie sekecil kecil zarah sebesar besar gajah punya hal, 
semua boleh jadi bahan gaduh kan ? 

Kata Islam, mana pegi pegangan " SatuUmmah" yang kita pegang?
Kata Malaysian, mana pegi konsep 1Malaysia yang kita sanjung?
Okay, nowadays people.

Semua nak buat something ikut hati, semua gelojoh, that's why anak muda sekarang semua perangai cam KIMAK jee -.-
Yelah, 1st night pun dah menonong masuk tak ingat dunia, or " GELOJOH"
LOL.

Orang bikin lagu nak cari makan, orang upload kat youtube bagi kita enjoy. Kita?

Onn tab --> Search Youtube --> Search Sayang Shae ---> Komen " Cambodoh je lagu Indon ". 

K.
Fakk ahh fakk.

Cakap intro lagu ni same dengan lagu sekian sekian, gi mamm ah kalau dia nak fake punn. Sekarang ni kau cakap, sedap ke tak sedap ke tak lagu nie ?

SEDAPKAN,CAKAPCAMHARAM --"

Kalau sedap dengar diam diam kalau taknak diam pun bising aa silekan.
Naikkan volume sampai 100% , sambung USB kat speaker , letak speaker luar rumah, satu taman dengar . K. 

Tak perlu kott nak komen maki bagai Indon cengghini cenggitu.
Same je, I orang Malaysia, I sukew tau lagu ni, haa meluatnya tulis cemtu
 * sukeww * .



Sampai bile Malaysia nak aman bile rakyat dia asyik emo tak tentu hala, Israel serang GAZA lu menikuss pulak T.T
Tak emo emo pun, haii orang camni laa yang nak kerat anu bila Malaysia menang tu kan, pakk ahh. 

Action kau macam kau hebat, auww. Jadi human without sperm aa lepas ni. Siot seksi :3 Boleh menembak suke hati aa sebab tau dah takkan membuntingkan sesape pun, K dammit.

Takpayah laa nak dengki kat periuk nasi orang, kite sape nak naikkan Isu cemni? Lagu kite ke yang kene ciplak. Kalau nak petikai, gune jalan betul. Ni lah penyebab Malaysia nak bergaduh dengan Indon. 

Ukur baju badan sendiri, kalau dah tau baju size XXL, jangan la beli XXS. K.
Kau keliru X dengan L, K. Masuk tadika, aku boleh jadi cikgu tengah free ni :3

Come on lah, tak payah nak free living sangat sampai hilang adat resam.
Okayy, hidup aman damai kan bahagia.
Boleh pegy kedai dengan gembira tanpa rasa diancam oleh M16 XD











Old things | New things