DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

RE-UNITE ?
Saturday, December 8, 2012 | 6:03 AM | 0 comments


Reunionnyalah kan ?
Okay reunion lah sangat kalau dalam banyak banyak orang satu batch, 4 girls je datang . Nasib baik banyak lelaki. 
Oooomenn.




Budak lelaki semua osemm osemm plus hensem hensem. Me likeee ^^.
Okay, bila datang tadi semua comel comel include aku.
And dorang macam, WALAWEHH DILA, COMEL DAH HAAA .

And aku pun tersipu sipu * muka mintak kakitangan *
Semua dah besar dah. Badan sasa dah semua. Tinggi tinggi and semua meruntun qalbu waa.
Kembar waa, ohsemm, Hai FIRDAUS.
YOU HANDSOME SANGAT TADI, THAT'S WHY KITE SHARE SAME BIRHTDAY DATE. Lewls. * jatuh hati *
Yang kaki bising macam tu jugak, bising tak sudah.


" Aku cakap apa dah, Dila ni takkan berubah punya "

So so, sorry la kalau ada yang nak ayat aku pastu niat nak ubah aku bagai jadi ayu. Fak ah kalau macam tu. Memang takkan. K? TAKKAN!

Buat apa aku berubah demi lelaki? Kenapa perempuan bising ni semua kaki kelab ke? Kaki lelaki ke ? Tak layak nak masuk syurga ? Eh, marah pulak T.T


STRAWBERRY CINTA WA CAKAP LU, KALAU TENGOK SIKIT SIKIT LAA RASA RUGI -.-



But overall okay. Maybe sebab sekarang ni I got no mood in cinema.
Maybe sebab faktor kehilangan buah hati. Puiii. GELI WAAA.
Geram dohh, bile creator evebt punn tak datang.

Panas hati kite. Pastu kite pun marah marah dalam mall tu. Disebabkan kite terlalu marah. Kite tanggalkan baju satu per satu. Pastu korang pun percaye. Kite punn gelak kihkihkih.

Okay, sila ke dinding dah hantuk kepala seraya berkata.

" BODOH ! KENAPA PERCAYA!"
 " BODOH ! KENAPA PERCAYA!"
 " BODOH ! KENAPA PERCAYA!"

Pengajarannya, kalau nak buat reunion I suggest jangan buat dekat mall.
Tempah resort buat cam FAMILY DAY, KELASS GITUWWW.
Andd dorang cakap, TAKNAK BUAT DAH LEPAS NI, 
LEWLS.
 






Old things | New things