DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Im 17 and Im freee !
Friday, December 7, 2012 | 4:21 AM | 0 comments


Yeyeah ! I already 17 and I just finished my biggest ass, oh no. 
Biggest exam in my life, maybe. See ? Isnt it biggg biggg bigggggg * echo

Okay, kalau dah tujoobelas tahungg, ape lagi exam yang KECOHHH AAHH. KECOHH GILEE sampai dalam radio pun nak wishh wishh. Tak menahan.
SPM ni macam exam mid-year je.

Tolong lah pergi dapur dan buka peti ais. Cari ais then kunyah sambil cakap

" Dila tipu! "
" Dila tipu! " 
 " Dila tipu! " 
 Kayyy. Lepas cakap cemtu sambung bace blog ni balik, hihi. 
SPM? Hmmmmm. Komen I. Like seriously senang dari trial. InsyaAllah sape boleh score trial, SPM cerah lah. Tungg laa. Tungg laa ;)

Macam youolls tahu. Minggu SPM orang semua dah cuti * jeles jeles *
Ringan je kaki bile habis paper Sejarah hari tue, maktab lengang *krikk krikk *
Lagi tak menahan bile junior saje je tarik beg roda kuat kuaaatt.

Srettttttttttttttt. Sretttttttttttttttt. Nak bagitau kat form five, 

" Kami nak balik dah ni, syukur gile tak dapat jumpe akak akak dah next year "

Ohh, fakk. Ataupun yang saje je tinggalkan pintu bilik ternganga luas.
Bile lalu je depan bilik. Ade nota bagai.

" Kami balik dulu. Good luck akak ! Jage jage, floor ni menyeramkan ! " 
 Whatever it is. SPM week memang
 BEST GILEEE SHIAAAA !

Kay. Best tak best bayangkan bile gap a week tu bangun pukul 7.55. Kelas pukul 8.00 and I was like.

" Cikgu datang tengok tengok je "

" Jomm. Sambung tidur. "

Haaaaa. Pemalas shiaaa. Pastu tepat pukul 9.00 bangun anddd text budak yang pegi kelas.

" Kedai Pakcik Leh bukak dak gi taktau, nasi lemak ada? Bungkuih 5 "
 I was soo sooo senang lapar gile mase SPM. Dan aku dah GEMUK. Yeyey !
Gemuk * down in the dump *

Dan aku, MACAMKISAHPAKWEAKUDAHLARIMAMPUSSSAAAAAHHH T.T

Jadi aku keep makan makan makan. Adelah sehari makan nasi dalam 5kali.
See, aku MAKANNASI 5KALISEHARI. Lu ade?

Sekarang baru sibuk. 
Eh nyesal lah makan banyak. Lemak datang segeng.
Eh, tu lah dulu makan tak ingat dunia. Ade isi lebih ni, sape nak?
Eh, cuti ni kene kuruskan badan ni * sambil mengunyah *

Jadahnyeee -.-'

Pastu Subuh qada sedia, hihi. Nak exam pun tak reti taubat, MasyaAllah.
Adik adik, jangan tiru tauu.
Belajar belajar jugak, kalau Allah kata NEHI, Shoo NEHI la jawabnyee :)

Pastu bayangkan lah satu Blok Mahsuri yang ada 4 tingkat satu tingkat 15 bilik, satu bilik 4 orang. SEE?

Satu blok tu kami punyee ! Weee. And we were like.

Ni bilik aku ! Aku cop ni ! Eh ni butik aku * cough *
Sorang ada 2 bilik, AWESOME kan.
Pastu malam malam sibuk kene kacau hantu, LEWLS.

Aku lah mangsa tue. Aku ni HOT sangat ke hantu tu suke menindih aku.
Takdelah mantap mane. LEWLS.
SEXY tu boleh la, ihik :P

Sedihnye bile aku text Ayie, " Bie, saye kene tindih "
Dia off phone.
SEDIH KAN? SILE NANGES RERAMAI, WUUUUU T.T

Study sampai lewat lewat malam. Berbekalkan hasrat nak berjaya. Bila ingatkan mama yang bangun pagi pagi solat, aku pun bertekad stay up.

" Waa nak struggle tak sampai sebulan. Waa kalau berjaya ni SUMPAH mama waa happy cenggile "

So so I pun stay up sampai pukul 4. Hmmm. Tiap hari jugak ah. Tapi best.
Bile dapat study tu rase senang hati. Sebab tu tak kisah pun lemak lemak yang menumpang di badan, hihi .

Pastu Maghrib memang tak pernah.
Memang tak pernah la muke ni ade kat surau. Shiaaal kan aku nie T.T
Ya Tuhan, bawalah aku kejalanmu kembali :')
  
Time pegi surau macam paak ahh pakk ahh. Best gile. Why ? Why ?
Lepas habis solat Maghrib, bace Yassin, solat hajat ape semua.
Expidisi bermula. Narhh.

Budak perempuan reramai meniarap panjangggg. Panjang giloss.
Pastu guling guling atas badan kawan ikut turn.
Lepas tue semua macam.

" Noharoom, berat gila Qila. "
" Didi second berat "
" Aku terpenyek tadi Peanut gulingg, sobss sobss "

Memang meriah nak mampusss kat surau. Wahh, happy moment ever la :')
Tak dapat feel lagi ke yang SPM tu AWESOME. Okay then, kene feel sendiri. Baru rase,

" Eh, nak ulang SPM lagi "

K. Go die -.-

MACAMANAPUN AKURINDU GILANAK LEPAKLEPAK DENGAN GIRLFRIENDS WAA.
MAIN RABARABA, lewls :3

MANDIBERKEMBAN RERAMAI DEKAT KOLAH BELAKANG ASRAMA :D

BUAT KONSERT DEKAT DS.

and one more thing.
Mase SPM.

DS MASAK SEDAP GILAAAAA PLUSS PLUSS NYUMM NYUMM.

Lu ader?













Old things | New things