DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Graduation Day XD
Thursday, December 6, 2012 | 10:31 AM | 0 comments


Macam biasee laa ken, bile naik exam year, jadi student PMR, SPM kite laa yang cikgu cam kejar kejar. Di mana mana pun, ada SSSPPPPMMMM, PPPMMMRRR. *CAM GERUN GITUWW

Tapi preparation student, CAM HARAM GITUWW. Anddd anddd, #MRSMSTUDENT. * nak jugak buat trend, lewls * Budak MRSM akan graduate !

Yeahh. Kirenye I ni dah grad sebanyak 3 kali dalam 17 tahun. Youolls ado?
Tunggu masuk U la nampaknyee * angkat kening *

Shoo, bile dah habis Trial MARA yang PAKK AAAH SUSAH CAM  @%(*(%#$#. Then, tunggu budak PMR habis PMR apa semua barulah merasa jaket Inspector Gadjet nie. Eh mulut ?


Okay RM100 untuk sewa menda alah ni. Such a big moneyy -.- 
Jadi nak merasa graduasi shoo relakann relakaann relakannn * echo *
Dan a part yang #MRSMSTUDENT benci gilaaa kott ada laaah.


" Kamu kene tunduk sikit mase amik hadiaah. No no no. Ulang balik.
Saye kate ulang. Kamu ingat kamu nyanyi kuat sangat ke? "

" Ulang lagi"
" Ulang lagi"
" Ulang lagi"

K cikgu K. Memang kami nak jadi retiss nyanyi lagu MARA. K. K.

REHEARSAL.
Cam paak aaah . Dah la lama nak matiii. Lepas tu kalau dapat tempat takde kipas, panas cam Faak lagi. Hoo. Merapi waa.

Nasib baik dewan maktab wa ada air-cond. Lu adee ?





I tak pandai sangat punnnn. Dapat tempat second row je punnnn. Jadi ni lah punn kerje I punn mase rehearsal punn. Hihi. 10 minit pertama, boleh la semua macam

" Baik cikgu. Okay cikgu. Ya guuu * dah penat, jadi guu je *

Kalau dah sejam, semua pun macam. 
" Paak aah, lamanyaa. Asar ni asar ! "

Eceh, ye ye je Asar. Padahal waktu ni lah kau tengah date, kan ? LEWLS.
Pastu, tambah pulak nak PURRRR-FEK semua, hmmm boleh tahan jugaklah rehearsal ni.

Sampai malam. Kan? Best je. Best gile. IHIK IHIK * mata ke atas, tangan ke dada *
Tunggg laaa. Tungg la untuk yang ada BF/GF sekali. Boleh text text.

" Panas la you"
" Nanti I kipaskan. "

Jadah. Tempat sama takde kipas. Tungg laghi . hehh :3
Shoo, bila dah habis apa semua maka BERGRADUAN lah kami, (Y)



Cikgu math waa cantik, cikgu lu ?



Kau ader?




Old things | New things