DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Annual Dine.
Tuesday, December 11, 2012 | 2:10 AM | 0 comments


Tak paham aku.
Jadahnyee name dia ANNUAL DINNER padahal bende ni buat bile Form3 and Form5. TAK ANNUAL PUNNN , LEWLS.

Hokayy, tanggal tarikh yang maaf tidak ku ingat kerna banyak lagi fakta yang perlu ku ingat seperti tarikh aku clash, LEWLSSS -_____-
Dan pada harini kami beriang ria di Holiday Villa.

Tapi damnn damnn tak best kott.
I thought the past annual dinner when I'm Form3 was more awesome than this. Cam bapaak ah, tudung kene jahit, pastu tkde tema, pastu takleh pakai heels, pastu kene pakai socks, pastu pastu etc etc etc !

Semua takboleh pastu dah la bebudak laki pemalu CAMHAROOM kan kan.
Pastu show NASYID NASYID. Tu pun dibuat oleh para para manusia yang dibanned oleh kami :3




Budak maktab lain semua cam 


" Weh, kami tema putih ala ala kayangan gituww. "


" Eh, kami party rock ! "


" Eh, kami jalan Chow Kit "

Semua pakat showw off dorang punye kebest an Annual Dinner.
And that time we were like, Taik ah, kite nak cakap tema ape ni?


I replied.



" Anak anak Yatim dibawa ke jamuan berbuka puasa maybe "
or


" Sekolah agama's Annual Dinner, can ? "

So so sedih. 
And nasib baik meja mejaku bersama bebudak laki yang the only only baguss kat maktab tue. 
So memang happening laa.

Makan pun bersuap suap, ihihi. Somebody suap me and it was like lelaki gile but Im not melting. That time I was like, SETIA GILAA. And now I cam FAGnyee lah duk setia setia ape ntahh CAMBODOH JE.  

Lepas ni JOM JADI PLAYGIRL XD



Duduk dalam bus sit belakang sekali, bile ade bonggol terhenjut henjut. LOL.


The McD was like OURS bile kitorang makan then cakap bagi satu mall dengau -____-




He used to call me " Weh, hidung besauuu. " So, I replied. " Yes, anak KELINGGG"


Scandal wa. Lu ader? And macam best gile kot scandal dengan dia, sebab dia pandai pluss pluss comel ade lesung batu ^_^


So, dah tamat pun connection dengan certain peeps kat maktab tue. Takpayah serabut nak pikir masalah dah. KAYYY.
 Bagi jejunior include AyieJunior, LOL. Tamatkan sesi persekolahan anda dengan sweet memories ;)
Kbyeee.





Old things | New things