DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Leave.
Wednesday, November 28, 2012 | 5:35 PM | 0 comments


Bertemu dan berpisah adat manusia biasa kan ?
Kalau sultan, Bill Clinton pun dok bertemu berpisah, apa ntah lagi kita yang kerdil  * walaupun besar * dan tak ada any speciality ni kan ?

Pejam celik pejam pejam pejam * hiperbola untuk tidur * lepas tu celik balik laa, kalau tak celik takdenye menulis cengghini -..- Dah habis SPM kott, eh dari tadi aku pejam celik study tak pulak. How can amik exam ?
Haha, ilham dari Tuhan :)

Dah tinggalkan maktab weh. Haritu balik tak pakai baju sekolah dah. Mana turun kete dekat pak guard send outing card dah. Naik kete duduk belakang macam maam besaar dengan barang menggunung, jalan steady je meluncur depan pak guard. Pandang pun tidak, hisy sungguh angkuh sedangkan pak guard tu laa yang duk tolong pi beli makanan waktu SPM :3

Okay tak tak. Abaikan keangkuhan itu.
Tapi silalah tahu bahawasanya waktu SPM itu memang menggemukkan!

Seriously!

Pagi petang siang malam subuh isyak asyik mengunyaaahh.
Study pun mengunyaah.
and then,

" Eh Adilah, Saye tengok awak makin berisi laa "

Orang sedih makan keding, aku makin sedih makin berisi, hewhew :P
Ini bukan faktor pembawakan budak okayy.

Leaving school.
Goodbye MRSM Pendang.
Selamat tinggal kawan-kawan yang awesome.

Leaving Khairul Azrie.
I knew this moment will come and here it is.
Whatever it is, Im strong enough to handle this.

I got my family, and you, dear my Allah :')
Jodoh itu kuasa tuhan, Allah gives the best for us, not what we want.
Jadinya, jodoh aku akan jadi lebih AWESOME dari Ayie :D

Yeay!



 


Old things | New things