DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Salam Ramadan.
Friday, July 27, 2012 | 9:47 PM | 0 comments


Isskkk, Isskk.
Mood : PLKN mari :D

Going back to college few hours more.
Gilee entah nape takde semangat eh?
Bukan sebab tak gi karok or lepacks or moviet or what.
Memang takde semangat laa, kate-2 perangsang dulu dah lapukk.
Blerghh, Dila takkan nak SPM 2-3 A je kot?

Takkan every semester dapat anugerah datang SPM LMAO kott?
Come on, budak anugerah standard score full A's weh, bangun bangun -.-

Tak kisah la penat ke ape belaja nii, janji nanti aku hidup senang, aghaghaga :3
Oh lupa, selamat berpuasa semua umat Islam.
Baru tahun nie, aku sedar Ramadan is a great damn month <3

Officially, bile aku langkah kaki kat maktab sat lagi. 
Perjalanan menuju 9A+ akan bermula.
For my beloved mom, I swear, those A's are yours :')
For my superb dad, bawak adik pegi Sabah hujung tahun ni tauu :P

Ayie, take care sayang. Belaja laa rajin-2. Nanti kalau tak kawin saye pun, at least bini awok tu senang :D
Kbyee peeps :*

* Entry ape ni, bosannya T.T


Old things | New things