DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Hobi Menjengkelkan -.-
Wednesday, June 6, 2012 | 9:43 AM | 0 comments



Assalamualaikum, good noitte peepss :D
Cinta V-Log quite interesting, tapi lagi seronok bila kawan kita berlakon XD
Nurul Jannah, RISA dalam cerita tue, sekelas dengan aku masa F3.
Selalu lepak, bergaduh pun penah dengan diaa T.T

Okay, whatever it is, Dear Jannah, keep it up! Thumbs up for your work :*
Kayy, rindu tweet, hewhew. Tajuk hari ini, Hobi Mengaruut?
Whatt? Yess, tk semua hobi kite benifits, correct or not?
Tapi aku nak tuka jadi hobiii menjengkelkan.

You're damn annoying

# Baca buku masa berak XD * pegang pipi, nganga mulut *

Time is golden. Ececeh, konon nak berjaya la sangat sampai, 


" haishh, nak berak lama-2, mana boleh buang masa, kena bawak buku satu nie ".  
 Then, angkut sebuah buku, pulun nak baca. Padahai duk teran tak mau-2. Euwww, kenapa aku pengotoq sangat nie T.T hewhew. K. Tengok-2 patut teran kuat, buku Playboy rupanya, LOL !


# Berangan dalam solat * geleng kepala *


Tak payah nak mengucap panjang sangatt, orang sekarang bukan semua kusyuk punnn. Tambah-2 imam yang baca panjang, lagi perghh bila dia baca lanjutt. Aminnnnnnnnn, mau 10 harakat jugak. K. Bidaah. Sempat pulak plan, satgi nak studi Bio smpai habis oogenesis, balik prep nak studi addmath, function sambil text baby, nak iron baju, baru tidoq. K. Sedaq-2 orang dah bagi salam, kita duk sujud lagi, LOL!


# Charge fon sampai 5 jam.


Budak asrama mostly cemnie laaa, bila dapat plug pakat kuno batak nak mati ah. Boleh pulak nak caj satu fon sampai pagi, konon nak bagi full. Seminggu tahan. Tengok-2 esok caj lagi. K. Better beli handphone guna bateri AA -.-' Tengok aku, caj guna solar, LOL !


# Cabut plug orang * sengehh macam nieee :D haa *


Terasa? Terasa? HA HA, Memang akulah pencabut plug. Rasa macam nak buat kempen, seorang satu plug macam MRSM Tumpat, K. Memang maktab aku stesen janakuasa punn. Sakit hati bila ada orang duk caj fon sambil dengar radioo, memanglah lambat nak full. Dah tu boleh buat muka tak bersalah sambil gelak-2 sebab dapat text dari boyfie,K hang sorang ja ada laki nak jaga. Then, boleh pulak cerita pasal BF hang cakap ILY baby busuk tembam tembun gemuk hina semuaa dekat kawan-2. LOL!


# Dengar radio kuat-kuat * kerut dahi *


Pantang betul bila ada orang nak jadi Biro Kebajikan + Kebudayaan nie. Macam welfare sangatlah nak derma irama muzik Malaysia kat satu dorm, grrrr. Bapak titew belikan titew MP3 laaa. Lagipun, lagu awak kunoo laa. Titew mane layan lagu Malaysia, titew layan XPDC owww, LOL!


# Curi number fon masa ambil buku kedatangan kat tuisyen.


Tadaaaa! I ade secret admire, aku ada, kau hadoo? Konon surprise la sangat bila dapat curi number fon orang lain. Contact-2, awak kite, saye awokkk. Ayat pertama yang si number dicuri nak reply, awak sape? HAHA. Then, mulaalah epilog cintaa. Sekali yang reply macamnie, Saye Gayy, malam ni awak free takk? Alahaiiii, lemah lutut, miaaww :P


# Pas-pas number fon masa cikgu mengajar * tutup mulut *


Bosan lah orang tua ni dok buat pala tau apadiaa, fake ja semua sejarah nie. HAHA. Tetiba ada mentol kat sebelah kiri kepalaaa, siap menyala-2 lagi. Ada yang kelip-2. Kalau menyala maksudnyaa full imagination, kalau kelip-2, sekejap ingat sekejap lupa. TNB bankrup, LOL. Keluarkan kertas latihan tadi, tulis number fon then passing kat satu kelas. Tetiba cikgu cakap, " BabyBoyy, 0123456789? Amboii, malam nie bini cikgu dah booked awal-2. Aghagahaga :D 


# Buat muka masa cikgu ajar * cough *


Okay, susun buku sampai tutup dahi, menyorok belakang buku, buat muka. Mulut kena senget 360 degree, tangan kene goyang-2, body language kena power. Sebijik macam cikgu buat. Tengok-2 cikgu kat sebelah tengah buat muka nak baham kita, k nak buat apa lagi ? Kita pun buat muka nak baham cikgu balik. K. Duduk luar kelas T.T


# Tengok celah kangkang, nak cari hantu.


Balik mengaji Muqaddam, lalu kubur dekat simpang. Pakat pegang tangan erat-2, baca satu juzuk walaupun Muqaddam tak A lagi, hentamm piii. Bila tanya, malam ni malam apa? JUMAAT ! Watlek watkul dulu, tengok celah kangkang, kalau ada orang tak pijak tanah. K, takdak. Legaaaaa. Sedar-2, semua lari habih sebab hantu tadi act terbang atas kepala kita, LOL!




Those annoying hobbies became unforgettable memory for us, oldies ;")






Old things | New things