DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Glam.
Saturday, June 16, 2012 | 10:14 AM | 0 comments



Hi witchess ;)
Opss, sorry sorry, sesuke hati panggil orang withess.
Haipp, tak baik tauu :P
Okayy, apa geleng-2, macam laa tak pernah panggil kawan korang pelik-2.
Hewhew, kayy, tipuu sangat kan kalau korang tk penah bagi nama gelaran dekat kawan-2 korang.


Kire macam, ahh batak ah name bapak kau bagi, memanjang sangat, sampai sawan aku nak menyebut, menyemburnyee, mak datukk boleh buat satu kolam, okayy merapu.


# Nama retisss * sile cough reramai *


Sape dapat name retiss ni kire hott habis lerr, nak-2 nazmi faiz kan biee :P HAHA. Untunglaa muke macam retiss, tapi tak payah nak bajet bile pegy mall semua girls macaam, wahhh aaron ke tue, taffnyee. Tak payah nak berangan bile jenjalan kene radey pen konon ade yang nak sign, perghh. Tak menahan kalau membajet cenggitu, bawak bertaubat k, LOL.


# Name binatang * pandang keliling *


Tipuu sangat kalau dalam 5 orang, sorang tkde name panggilan binatang. Paling koman pun singa ke *cough*. Selalunya nama nie based karakter kite, cam aku memang garang, VP pulak kan, muehehe. Abaikan. Maybe sebab errr, takde sebab lain, aku memang garang, macam kisah kalau kau tak suke aku, HA HA =='


# Based physically.


Standard la kan dalam dunia nie ade orang hidung kembang, kulit gelap tapi comel macam aku, hihi. Ataupun pendek, gigi jarang, suara nyaring macam nak pecahh gegendang telinga kann, haha.Atau bertaring, atau gemok lemak sana sini, perghh tak beralas betul. So, bende tue lah nak jadikan bahan. Kire sape dapat gemokk tu memang taff lah. Bagi clap sikit, hehe. 


Okayy, whatever kite panggil orang tue jangan sampai menghina tauu. Jangan pernah ade niat nak hina kawan walaupun kite panggil dia gemok hina, haha. Semua ni usik-2, gurau-2 manjaa.


* Saye angkat call awak, saye nak sangat cakap dengan awak, tapi macam nie pulak jadi.Kalau saye salah, saye mintak maaf :') maaf sesangaat. Saye rindu awak cakap ILY kat saye, oh god. Malam ni tidur dengan tearss lagi T.T



Old things | New things