DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Healthy Diet.
Wednesday, May 30, 2012 | 11:35 AM | 0 comments



Assalamualaikum world :D
Kali ini lebih berkeyakinan, bergaya dan mutu bila sebut world ! Hikhokk ;>

Okay, semalam dah melepak dekat mall kampung nie.
Harini pun menjejakkan kaki lagi.

# Semalam mai,harini mai. Haram tak beli apa-2. Godaiiiii :*

Abaikan suara-suara kasar itu, dan bila mana kami melangkah ke Starbukkkss.
Hewhew, rasa kerdilnyaa dunia. 

Tak penah aku beli ice-blended macam pasaq malam ja punnn, 
tapi harga boleh beli laki Myanmarr sorang :/

Okay, bila pusing putaq kalih tungging terbalik. Mun pun naik megren T.T
Jadi, kerja tergendala.


Bila kepala naik tingtonggg, padahal halfway pun tak sampai lagi -.-


" Kerja tak siap, kalut nak menggedik", bebel Munira yang pening kepalaaa  :P


Ni pun boleh tahan, nampak kening jaa. Dah la tebei :3


Aku buat muka tak puaih hati sebab mun asyik memopek, hewhew :P
Last-last siap half, kottt -.-

Nanti sambung balik  :D

Esok kena sambung hw, next week nak pi honeymoon :)

You're my only sunshine capital K.




Old things | New things