DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Happy Birthday Jannah :D
Thursday, May 31, 2012 | 8:51 PM | 0 comments



Hell-oh June :*
Happy Birthday Jnnh, our artist today.
K, aku ade kawan artis, makan sepinggan, maki sekaki,gaduh bagai. 
Kau hado?

May Allah Bless Chiouuuu.
Semoga murah rezeki, banyak lagi tawaran berlakon.
Jage diri, jage semua-semua, even kite gaduh piangggg piangg punye,
hang kawan aku wehh, rindu sikit, sob sob :'/ 

Welcomme June, oh SPM dah dekatttttt.

Tolong jadi comel sikit, jangan nak comot sangat okayyy. Please behave, baby baby jangan nak buat saye menanges jee tau tau, hihi. Saye memaang sensitip. Sile bersaborr :P


Otak-otak tolong develop sikit, jangan mandom sangat. Selalu kene tinggal, maju weh beyoooondddd. Jangan keje teringat kat Ayie je dalam kelas, dye bukan ingat aku pun, hewhew.


Peliss jangan buang mase dohh, memang perempuan tak payah bagi duit hantaran tapi kos kahwin kene gune fulusssss. Nak kawin dengan Ayie kan kan ? Hihi,nak nak , so belajaaaa :D


Jangan nak sensitif sangaaat. Baby I dah cukup perfect, dy okay je kat sane. Just Trust him, yes terass teraaasss T.T


Again, June please be nice. Next month my birthdayy, hihi. Sayang, beta nak awak awaaaak :*


Homework, siapkan diri sendiri boleh tak? Berdikarilah!




Old things | New things