DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Unsatisfied.
Monday, May 28, 2012 | 4:28 AM | 0 comments



Forever young, I wanna be forever young.
Yes, you're seriously understanding me OD 

Couple years ago, I kept wondering what gonna be if im no longer a student.
I kept thinking that it would be fantastic as I can do anything on my own.

The four-wheeled car will be mine.
Of course, i'll use it wisely.
The whole day,all night will keep giving it gay.

Games as a part of life.

# Paper doll.


It is sold outside of the school, so me and other buy it before school session.
Memang culture shock gila ah time sekolah, sorang beli satu blok kena beli.
Dalam kelas pakat nak amik port belakang-belakang sebab nak siapkan doll masing-2. Satgi nak main, konon-2 macam The Sims la -.-'


# Lawan pemadam.


Hang tindan aku punya, hang menang. This is common game for boys. Masa tue semua belemoihh lagi. Asalkan ada rubber, boleh join. Siapa menang dah kira hebat ah, padahal lawan pemadam ja. Bila guna keluaq habuk jugak -.-'


# Spinning rubber.


Ini kira upgrade dah dari tadi. Kat pemadam letak mata pensel/ ubat kokot nak bagi tinggi, boleh putaq ligat-2. Pahtu? Taktau laa apa kesudahan game. Bila dah halfway, mesti aku blah sebab bosan :|
Sapa pusing paling lama menang, boleh macam tu ? HAHA.





Not all dolls are pretty, not all human are good indeed :)



Old things | New things