DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Dunia bebas tanpa tembakau.
Wednesday, May 30, 2012 | 9:24 PM | 0 comments



Oh guys, morning then :D
So today, what did you guess?
Yeahh, Hari Tanpa Tembakau todayyyy :)

Jadi, marilah kite sesame membanteras kegiatan merokok dalam kalangan pemuda pemudi serta orang-2 tue di dunia ini. Hikhokkk :>

Merokok? Taklah bessst sangat punnn .
Bajet macam ade dekat Korea Utara -.-'
Bila hisap, keluar asap. Tak payah nak rasa macam duduk dekat Iceland sangat lah bila boleh keluarkan asap dari mulut. Tak feel punnn. 


Bakar duit macam bakar daun -.-'

Kalau dah jadi Dato' sekalipun, tak payahlah nak bako duit tue. Derma kan better. Tak pun wujudkan hutan simpan untuk pokok Mekar Malam yang penting untuk kehidupan pontianak2 di Malaysia nie, kann :)
# Petang-2 malas jugak nak bako sampah kat belakang rumah, 
padahal dah semaaaaak . 


Kalau mati awal, dah tinggal harte bebanyoook takpe jugak -.-'

Silent killer. Kalau nak mati awal pun pikirlah manusia-2 sekeliling tue.
Kalau setakat budak belasan tahun, okay mati pun takpe. Jadi, kurangkan sikit duit perbelanjaan untuk anak-2. Adik-2 boleh lah dapat lebih,kann kann ?
Jangan nak sentap sangat, diam sudah la kann . 


Okay, kalau orang tua pulak, takpayah nak ingat gaji pencen tu cukup nak sara anak yang bederet-2 tue. Buat anak pandai, jage tak reti :/ Haiiihh. 
Jadi, pikir bukan dua, tiga atau empat. Setiap hari masa tengah excrete toxic-2 tue, pikir, beta taknak mati, gua nak hidup jage anok-2. Kan suwiiittt:)


Kann ? Babah selalu cakap mase tengah drive bile ade driver2 bodo yang tak sayang nyawe, 


" Youuuuu, kalau nak mati jangan ajak orang lain, mati sengsorangggg "

Tapi merokok ni lain, mati pun efek orang lain. Jadi jangan mati, conclusionnye jangan merokok, jangan.

# Jangan merokok babah, nanti adik nak kikis duit sape :P Hikhokkkk .
Jangan merokok Bie, nanti anak saye nak berbintikan sape, lagi sekali Hikhokkkkk :P


Kesejahteraan esok, bermula hari ini, mari buat hw kengkawaaan T.T



Old things | New things