DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Special for yoouu :)
Friday, March 16, 2012 | 9:16 PM | 0 comments


Assalamualaikum koko :*
Koko? Sejak bila capital k jadi koko? atoto, serious chomel :P

Koko, lama kan kita tak text?
*peliss jangan buat muka annoying -.-'*

Dulu tiap-tiap hari mesti at least ada jugak text dari awak :')
Sekarang, haramm. HAHA.
Mula-mula saya memang sedih, awak macam nak jauhkan diri dari saye.
Saya berharap saya sedang memfitnah awak :0

Masa kita call pun , saya taktahu nak cakap apa.
Jadi malu sebab rasa macam cakap dengan orang yang tak suka saye dah :')
Saya memang suke melalut bukan bukan,accept it.

Tapi saya tak kisah pasal semua tue, sebab saye tau, 
every shit that you did,must have reason sayang.

Dulu before nie, kalau saya detect awak buat mistake sikit, 
saye terus bom awak.
but the real is,youre right!

So, kali nie saye taknak marah marah awak dah.
Saye ikut flow awak, sebab selalunya awak buat benda sweet.
Tapi awak jangan lupakan saye lame lame eh.

Saye tak kuat bile awak takde, youre my mastermind.
Sorylaa sebab bagi awak berkuasa sangat dalam diri saya :P

Tapi actually saya takut awak dah bosan dengan saye :/
but why? I never get bored with youuuuu .

saya takut sangat awak tinggalkan saye, take note nie !
Okay sudah bebel, saye tahu awak setiaa :D

 
 Every night I think about you, us and how much I love you | CourtesyFOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR  FOR MORE LOVE QUOTES

Three words that I used to say to youuu :')


Get this for my wedding list :P

Stop wasting your time on people who don’t love you | CourtesyFOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR  FOR MORE LOVE QUOTES

I hope that Im not :/

Don’t ever let someone special walk away | CourtesyFOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR  FOR MORE LOVE QUOTES 
 
Its youuuuuu, Capital K !

Distance doesn’t matter, if two hearts are loyal to each other | FOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR  FOR MORE LOVE QUOTES 

Okaykbyeee :D
Capital K = Khairul Azrie 

I think I wanna marry you | FOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR  FOR MORE LOVE QUOTES 



Old things | New things