DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Activity Week :D
Friday, March 16, 2012 | 4:31 AM | 0 comments



Assalamualaikum & hi galss ;D
This stuff would be a memory for us form fiver. 
* dush dush

Dah tua rupanya :/
Dulu dok main cop tiang, laa pun dok main lagi, hihi.
Dulu dok cakap merapu, laa pun merapu lagi, hihi.
Bila nak ada sense of maturity nie?
Kemon!

Im becoming a Mom , LOL.
Capital K steady nak jadi dad, kihkih T.T
Tolong jangan nak gatal sangat .
Nasi masak pun lembik ada hati nak bagi makan laki :|
* krikk krikk*

Minggu Aktiviti Sem 1, 2012
 Perempuan hingaq sangat, nah kita bagi jadi lelaki seketika :D
Sampai referee pun kata,
" budak perempuan main bola lama-lama bukan jadi apa, keja jerittt. "
Nasib baik tak buat adegan tarik rambut, kain, baju T_T
Kalau dak ada road show pulak :P

Girls Soccer :3

Liga depa ligan! Jangan bagi segan !
 

Kadang kadang rasa kesian jugak, macam nak tambah satu lagi bola -.-'


Sampai menari nari akak kita sorang ni, haaa jaga, jagaaaa!
 

 Aik ? Pegang tangan ka ? Amboii, sweettt :8
Gol seia sekata gituuuuuuuuu.

 
Eh eh tersalah sepak. Tersepak angin pulaksss!

Macam macam ragam bila budak perempuan main bola.
Paling karut bila suruh guna padang besar.
Muka sorang sorang macam jebon tertelan kapuqqq :O

Sayang, kami tak kejam nak suruh main macam laki.
Satgi aspuri jadi aspura la pulakk -.-'

Bila perempuan main bola, takkan lelaki nak jadi cheerleaders.
Buruk la pulak bila Bulat meloncat loncat kat tepi T.T
Jadi kita campak depa ke kancah netball.

Boys Throw.

" Hang pijak kaki aku, hang masak maggi kat aku satgi" - senior.
 

Ingatkan lelaki semangat nak main bola sepak jea, bagi netball, pun boleh :D
 

GS! GK! GD! Ingat lelaki main jeritt jeritt guna niat ja kaa? Pun bising!

Semangat yoepp nak baling, ingat sampai ka? haha.
 

Tertonggek tonggek. Macam stunt. Main serupa bola keranjang jugopp :/
 

Goal bukan sebarang baling, nie bukan bola keranjang.
Tangg, kena dapat skor :\
Aimmm weh aimmm !


For every goal that we've score, not every people satisfied.
Be fine, its just game. 



Old things | New things