DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Activity Week # 3
Friday, March 16, 2012 | 10:26 PM | 0 comments


Assalamualaikum & hi geese :D
okay anak-anak angsa sekelian, minggu activity kita tak berakhir dengan jualan,
kita ada lagi aktiviti yang agak memenatkan :/
tapi behhhh :D

Buat parachute, aku sebut parachuttt kawa-kaw kena gelakkkk T_T


semangat adik-adik ni plan, guna plastik macam nak boh orang dalam tue -.-'


steady! menonggek nonggek adik-2 nak tengok kapei depaa :D


macam kepala alien pun ada T.T


Geligo jugop anok anok setang kecik nie :3


ni parachute paling giant aku rasa depa memang nak boh orang dalam ni -.-'

Boatt, boatt bohsann -.-'


nie boat ka sampah ? masuk masuk air becerai semua T.T
Konpom kalah , kahkahkah :3

Cari mata ikan :>

okay ini game paling havoc, serious cakap pening :3
budak budak semangat cari stiker macam cari emas! 
padahai stiker ja pom, tkpa semangat!


macam sisik ikan dah aku tengok haaa :>
dah background hitam, haaa keliaaa.


Attudiaaa, depa buat gila pi kerumun kereta pengetua :0
jangannn, calaq satgi, nayaaaa!


ni satu lagi jenih manusia, semangat nak mata sampai sanggup menyanyi.
* tak cukup ka mata sendiri? *


budak kecik nie pun jangan main main tau !

When we fall down to the earth,
stay there, dont even move, the prince will get you up.



Old things | New things