DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Activity Week # 2
Friday, March 16, 2012 | 5:48 AM | 0 comments


Assalamualaikum & hi huggies :D
Amboi, tau laa last minggu aktiviti, sampai dua post nak bohh, sakan :|
bukan tamak, saja nak bagi penoh wall.

Pasar Malam Homeroom :D

Kita start dengan form five dulu, kami nak blahh dah :/
* cukupppp * 

Nanti kita sambung dengan form lain nah, tamao nangess.
okay, sangat damnnnn :L

Thanks DS sebab bagi makanan sedap jugak malam tue. Melawan! 
Kesian kami jenuh nak peromote makanan :3
Nasib perut budak budak cap tong.

tong air,tong nasik. semuaa sumbatt :D

Alpha 5 - Ahli paling havoccc :D


Semangat sangattt. Ada belon, free dengan makanan ka ?
* ingat kedai aku? *


Peniaga pun semangattt . Macam nak jadi guard. Gerun pulak nak pi beli T_T

Beta 5 - Homeroom meriahh :D

Macam kat pasar malam betoiii laa -.-'


Tengokkk. Kan meriah ? 
Semangat dia buat keja, makcik ni bagi semangatt.
Baaakaaq!

Gamma 5 - Homeroom paling kaya :D



Semalam RM500,mau tak kaya :/

 Kappa 5- Homeroom paling comel. *kott*


Papan tanda diaa shoo chomel, bukan ahlinyaa, hihi :p
* dengki *

Omega 5- Homeroom kembaq :/
 
Kenapa :/ ?
Sebab depa buat best untuk Ungga :/
* krikk krikk *




Elokla buat koteow tomyam, ungga dapat telen :/


Sigma 5 - Homeroom Paling Kecoh, homeroom aku :)



 Kami nak suruh dia jadi maskott Doraemon, dia kata malu, phuih!




Dari lensa kamera, akulah paling chomel ! ekekekeke .


Theta 5- Homeroom Paling Berusaha :D



Depa kata, 
"kalau belajaq kita belajaq, kalau main kita main,kalau menega, kita menega"
Berusahanyaa :D


Zeta 5 - Homeroom paling cun * ada mun *




 cun kan mun ? mun kecik, susah nampak :/




We fight for glory, it doent meant we break our unity.



Old things | New things