DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Salam Maulidur Rasul ♥
Saturday, February 4, 2012 | 10:01 AM | 0 comments


Assalamualaikum readers :)
Its already 12 Rabiulawal since Maghrib,means what?
Okay,great.

Happy Birthday, 
beloved prophet Muhammad SAW



Hey, apa cangak cangak lagi?
Siapa tak mau ligan heaven oiii -.-''


Banyakkan berselawat
Dylaa, kalau hang boleh 24jam nak becakaaaap non-stop, gelak sakan,tambah dengan mengumpat mengata T_T, better hang selawat. tak susah pun. exercise mulut jugak, hati pun tenang :) *okay,yang lain pun boleh ikut jugak. 


Berpegang kepada amanah
Sila lah pegang kepada amanah anda. kepada leaders, tak perlu takut nak jalankan amanah. sila takut sampai ketaq lutut kalau tak jalankan tugas. okay, be ready dylaa :3  kepada non-leaders, sila jaga mulut anda dari mengata, sesungguhnya mulut juga amanah anda untuk menjaganya.pleasee take note that, pleasee i repeat :')


Hapuskan riba
Tak perlu nak buat lawak, pegang paha masing masing -.-'' memanglah sangat kejadah sebab zaman sekarang tersangat banyak riba. silalah takut mati, mati itu scary. remember.

 Saling mengingati :)
Sebagai saudara se-islam, kita lagi lah di galak galakkan untuk saling menasihati. tak perlu nak rasa rendah diri, tak layak nak nasihat orang, sebabnyaa kita semua samaa :D take the point, dont take the person who gave the point. 


Cuti-cuti jugak,agama jangan lupa.
XOXO.



Old things | New things