DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Budak sekarang laen # 5
Friday, February 3, 2012 | 9:13 PM | 0 comments


Assalamualaikum :)
Selamat pengantin baru Ayie & Dylaa, muahaha:P
* sila sepak pipi anda dan katakan, amin, hihi.

Mood pepagi nak gedik gedik sebab dah khatam dua subjek pagi nie :D
Sila percaya bahawasanya Collision theory memerlukan effective collision serta activation energy yang cukup , hewhew.


Selain itu, electromotiveforce adalah bacaan voltmeter ketika litar terbuka, heuheu :P

okay, aku study :) 
tapi bila jawab soalan aku jadi jadah nganga tekebei kebei biji mata haram tak reti nak boh apa, haha T_T

tamat mukadimah ;)

" Mak aku cakap, kalau kita tak pi wedding orang, nanti orang tak pi wedding kita, tapi kisah apa orang tak mai wedding aku, janji aku kahwin "

 Nie lah status yang aku nampak kat FB seorang senior aku, ex senior, haha.

okay, sila jangan ikut sebab?

status macam nie nampak sangat kemaruk nak kawen.
Tau la sekarang musim kenduri pun, kalau geram sangat kat jiran yang dok pasang lagu kuat kuat, tak perlu nak heboh tweet dia kata kita pun nak kawen.

makan kenduri makan free jadi sila pergi.

Ada lauk best best, tambah pulak dapat jiran nak menunjuk , haha. mesti dia pasang lauk kaw kaw, ohh terliurnyaa T_T


nanti wedding sendiri sorang dua ja mai, baru tau nak sedih
time nie baru nak teringat, ouww dulu aku penah cakap camni,kena kat aku balik. baru nak menyesai. duit masuk pun sejemput. baru nak sedih. pahtu dok kalut nak rancang wedding kedua. last last bankrup, APTB =.=



Mari kita ke kenduri :D
Oh damn, pasang lagu macam nak luruh pundi kencing aku T_T




Old things | New things