DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Mintak maaf naaa -.-'
Sunday, January 22, 2012 | 11:13 PM | 0 comments


Assalamualaikum :)
Attudiaa, aku baca dah post dia, berapi berapi, puffff !
Tapi kan, tapi kan ?
Okay, we get it stop lah kan.

Actually, oh yeah aku cari pasal sebab hang cari pasal dengan BFF aku.
Okay whatever la, nampak sangat hang stalk aku, 
sampai blog aku pun hang baca, woahh , amazing kutt :D

hang kan perempuan baik, sanggup hang nak baca 
belog murahan macam betina garik nie kan ?
Okay whatever la, sudah dylaa sudah.

Syauu :* muah muah, aku sayang hang,
Euww, hinanya aku T_T

Okay sudah dylaa, haiyoo.
mai bagi penampaq laju laju kat aku bagi sedaq buang , pangpang!
HAHA,

Aku nak mintak maaf naa sebab bagi hang menggerutu tetiba.
Aku tengok post hang before nie semua baik baik.
Sejuk perut aku baca, HAHA.

Tang aku ja hang maki gar** bagai.
Aku tak suka nak maki pasai kemaluan kita nie, bukan sedap pun T_T
aku prefer sebut babi, aku rasa hebat, HAHA.

Okay merapu, sambung sambung.
Malas nak kata apa, aku serabut dengan hw nie.
Syauu hang nak tolong aku buat kan sayang ?
HAHA,

NVW, sorry kay?
Muuahh muuahh :*

# Aku suka nak cium hang, pasepa taktau, GELI JER !


Old things | New things