DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Tagged # 2
Friday, December 16, 2011 | 9:25 PM | 0 comments


1) Kenangan manis korang sepanjang hidup nie?
Mengenali dan memiliki DIA untuk beberapa ketika:)
 
2) Sabun mandi kesukaan ..
 Carrie Junior #tapi hilang, Naddo Deng cakap dia amik, hehe.

3) ciri2 lelaki idaman korang..
 Memahami . Cemburu bertempat *Aku yang kuat jeles act, hehe. 
Menyayangi aku seadanya , hensem macam EDWARD CULLEN

4) Permainan pada zaman kanak2 yg korang still rase nak maen sampai sekarang
Aku nak main polis sentri , aku nak jadi polis, hehe.

5) Moto hidup..
If people can do, why not me?

6) Belajar atau keje yg mane korang rase ag bez..why?
Aku rasa kawen lagi best , muehehe .

7) Saiz baju korang..
Tak muat kot S , besaq sangat kot L :)

8) Perangai buruk korang..
#Tolong jangan reject aku jadi bini hang Ayie, haha.
Gelak kuat.

9) Korang start minat girl/boy mase umo berape..

Sejak lahir.

10) Aktiviti sekolah yg korang paling minat nak join..
HARI SUKAN ! Memang siksa.

11) Pernah x korang tampar lelaki/perempuan
Selalu , biadap sangat , nah rasakan.

Credit to Meyna :)


Old things | New things


Old things | New things