DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

LIMAAAAA XD
Thursday, December 8, 2011 | 5:41 PM | 0 comments


Assalamualaikum &Hai:)
Wow. Mood excited nak matiii , HAHA.
Kita nak pegi Holls youu !
Bukan HELL nah =.='
LIMA?
Bukan LMAO , lemale --'
Kita nak pegi berdua jaa, HAHA.

Of course lah dengan Encik Pattison kitaa.
Kita nak honeymoon dengan dia.
kihkihkih.

Haa, bagoih, berangan sampai tua.
Nanti boleh la pulak mama bergabung dengan ibu buat pakatan
" Anak kami gatai dah" 
 Hiorkk --'

Taktak. Im going with my mom XD
Weee, no more crying sound from Qaseh.
No more " Dila, tolong jaga baby sat" from Ina.
No more, " Adikk, dah dah jangan dok online jaa" dari Babah.

Oh World. Im really happy for it !
HAHA, bunyi macam aku tertekan nak mati duk kat rumah.
Dakdak, Home Sweet Home.
Oky, teringat Asmaa Agus yang HOMESICK gila babi.
Satsat, menangis nak balik.
Hey baby, you dah okay kan bila stay dengan I?
Auwwh :3

Satgi naik Ferri aku nak terjun laut.
Boleh pulak buat aksi berani mati, kihkihkih.
Will be update soon :)


Old things | New things