DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

LIMAAAAA XD # 3
Monday, December 12, 2011 | 5:40 PM | 0 comments


Assalamualaikum &hai ;D
Hey dear preeties and sweeties

Jadah apa nak cerita jugak pasal vacation aku yang terulung la konon , haha .
 Feeling masa nak pergi ?
Haaa, aku cakap awal-awal aku seronok KODD XD

Yaa , seronok nak matii , haha .
Konon aku boleh laa bergambaq dengan Encik Tugu Helang 
yang nun statik keraih kedekiangg , haha. 

Bajet boleh ah aku nak bergambaq dengan pacik tentera berbaju putih , fuh !
Semat habaq hang , badan sorangsorang aku usha kiri kanan .
Memang pergh ! haha =='

Berangan boleh ah aku nak usha awek cun berbikini , weet weet , haha =='
Kodd dapat sorang Aussiee ka , haha.

Tapi memang haremm , impian hanya impian bila impian ditumbuk lumatlumat lalu dimasak garing beserta sos tiram yang baru diimport , haa .
Merapu lagi , memang aku nak baca post merapu punn ~ :/ 

Bila mana mama DEGIL dan mengatakan 
" Mama takmau drive, mama taktau jalan"

Maaa , sesat jalan boleh tanya , 
juboq adik kematu dalam bas berjam-jam sapa nak tanggung ? haha -.-' 

Padahnyaa , guna public transport .
Dah tu nak jalan mana pun susah , aiyoyo .

Asyik-asyik pi pekan , nasib ada pekan senang nak shopping, hehe ;D
Pekan Kuah.

Haaa, maimai . Nak apa ? Coco Valley ? Haji Ismail Group ?
Pinggan vintage ? Semua adaaa , haha .
Aku pun jadi macam makcik dah duk hadap natang-natang neh --'

Syiall tuih !
 haha .


Masa nak berlepas , aceceh , berlepas , haha =='
Awan gelap , aku berharap aku mati , tapi tak pun !

haha.


Tempat niiii ! tempat ni aku beli coklat banyakbanyak .
Ada abang usha aku , haha . aku bagi penumbok sebijik . tehee :D

tempat ni ada rokok banyakkk , mengingatkan dekat Cullen :')
Isk isk , kenapa sedih ? Haish .

Okay , senyum ;D

Dekat sini aku kenai seorang budak yang pftttt , cakap banyak nak mati .

Dina beli mainan ni kat sini, sini ada orang nyanyi nyanyi , 
tapi umi tak pegi sebab umi takot , haaaaa 
*Dia tarik nafas sat , penat aku tengok --'

Pah tu sambung , blablabla ~
haha , geram aku tengok :3

Even Umi dia pun pelik sebab dia bukan jenis senang NGAM dengan orang .
Tapi bila aku senang ja nak masuk, maybe sebab dy takdak kakak kot.

Kak dila , kak dila , dina kannn . blablabla, haha .
Aku pun macam , ya ? haa , okay , haha :D

Bila otw balik , aku riba dia , dia lentok atas paha aku , haha .
Aku usap kepala dia , dia boleh cakap

" Kakak main apa? "
--' LMAO .

Aku cakap 
" Main rambut Dina laa "

Dia teruih mati atau tidoq , haha.
Sampai kesudah dia tidoq dan aku tak sempat nak usha muka dia dalam gelap.
Tak sempat nak salam dia, tak sempat nak cium dia :/

Babai Dina , kakak balik dah , haha .
Aku sayang dia dem !

Actually aku tak sempat pi LIMA pun, aku setat enjin Honda CRV pak lang ,
depa call cakap " Ni, LIMA tutop dah haih " . haha . 
Dem =='

Naseb aku sempat usha abang Navy yang HOTT , hehe.

# Bila kat Jetty , semua pakat pegang DSLR dengan shorts depa, haha. Aku rindu Pattison nak mati ah masa tu, boleh dia tak reply message aku, hehe =='
 


Old things | New things