DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

khas buat buah hati, khairul azrie bin marzuki ♥
Friday, December 30, 2011 | 8:58 AM | 0 comments


Assalamualaikum, selamat pagi sayang.
lepas kite gaduh tadi, orang tak boleh tidur lah.
Jadi orang buatkan entry nie untuk awak,
saye tau awak mesti bangun punye, hihi.
* Perasan =='

Firsly, saye nak mintak maaf buat kali yang entah keberape sebab dalam hubungan kite saye yang bermasalah even saye yang timbalan presiden, muahaha.
Bie, sini bace elok elok.

saye thu saye selalu cemburu tak tentu pasal, dan awak tahu?
setiap kali awak nak marah, yaa, saye dapat rasekan mood awak terganggu.
especially tadi, hati saye kuat cakap awak marah.
saye suke dapat tengok awak marah.
setidak-tidaknya, saye dapat rasekan awak secare keseluruhan.
cool awak, garang awak,sweet awak,annoying awak,lawak awak, 
 nakal awak,MARAH awak.

semua tentang awak,dapat kenal awak lagi :)
dan setiap kali saye serang awak bagai nak gila
di situ awak berdiri kukuh dengan hujah yang menjatuhkan saye.

awak tahu saye debator dan awak dah kalahkan saye?
hei, lawan tauke nampak, hihi :p

setiap kali saye menangis dulu dan menghukum awak,
dalam hati saye sedih teramat.
dan ketika itulah awak bersiap sedia nak terima semua.
awak pujuk saye.

awak bukan lelaki yang mewah dengan sweet words nak pujuk saye.
tapi awak lelaki yang kaye dengan keikhlasan semase memujuk.
keikhlasan awak buat saye rase bersalah sebab saye sangat mengadengade.

ahh, buruknya saye kan?

setiap waktu bile saye menonong memerli awak,menyalahkan awak.
macam biase, awak adalah tentera darat yang GAGAH menolak segale prasangka buruk saye.

Bie, wahai khairul azrie tercinta.

dan disaat awak cuak, awak berusaha menenangkan 
perempuan gila macam saye, awak tahu ketika itu saye tersenyum bangga.

tolong jangan benci saye :)
bangge saye tak pernah padam, setiap hari bangge itu meluapluap.

bukan nak suruh awak marah saye tiap hari, takk sayang.
saye pernah cakap kat awak, Im GLAD TO HAVE YOU♥

you know why?
sebab inilah.

awak tahu? awak lelaki yang hebat.
saye tahu saye perempuan yang bertuah memiliki awak.

 kebanggaan atas kesabaran.

satu sifat awak yang tak boleh saye sangkal.
awak PENYABAR.
 awak MEMAHAMI.
buktinya dah lama saye perhatikan.
saye suke buat awak jeles, bagi saye kepuasan sebab melihat awak cemburu bererti melihat sayang awak terhadap saye.
jadi saye pun berkawan dengan banyaak lelaki.
haha, tapi saye berkawan atas dasar kawan.
bukan sebab nak gunakan diorang nak bagi awak jeles, takk.

saye tahu awak kenal saye.
saye peramah so semua yang kenal saye senang dengan saye.
tambahtambah lelaki, biaselah bila berlainan jantina dia jadi profesional.

lelaki kurang sifat hasad dengki nie, kutuk ngutuk tkde,
tue yang buat saye senang nak kawan dengan kaum awak.

macam awak tau, semua kawan saye, saye cakap kat awak.
ape saye buat, saye gtau awak sebab saye taknak awak tak pcaye saye.

HAHAHAHHAHA!
Sepatutnya awak kene mengamuk dan memaki saye kaw-kaw, dan
terus menghukum saye berminggu-minggu , no kiss for today , haha.

 macam yang nalee buat kat jiha.
macam suri yang buat kat kak Nadira.

awak tahu, couple cousin saye. sumpah teruk.
nak pegi vacation dengan FAMILY pun tak kasi. WTH kan?

saye duduk dengan diorang a week, dengar cite diorang.
dalam hati tak putus saye ucap syukur sebab saye dapat awak.

awak tak macam diorang punya BF, yang lagi cemburu butaa teruk dari saye.
kalau awak macam tue, alamatnya dua hari jelah hubungan kite, haha.

thats why im proud of you.
awak faham saye cemnie, so awak biarkan saye berkawan.
awak tak pernah kongkong hidup saye.
saye tahu, awak lepaskan saye bebas tak bermakna awak tak sayang saye.

awak sayang sebab tue awak nak tengok saye happy kan?
saye pegang kate-kate awak sampai harini
" bie, berkawanlah dengan sape pun, aslkan sayang awak kat saye tak berubah"

tak pernah berubah sayang:) 

 cousin-cousin saye semua cemburu saye dapat awak XD
bertuahnya saye, diorang pesan.
" jage khairul elok-elok, dia satu dalam seribu"

abang chik cakap
" kauorang couple tersempoi la"

awak terlalu kuat untuk mengawal perasan and that why i called you
SUPERMAN.

dua sebab kukuh yang menyatukan dua hati.
dimana MRSM Trolak menjadi bukti pertemuan kita.

Selamat malam :)Iloveyou.

* sakit gigi, tolonglaaa.


Old things | New things