DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Budak sekarang laen # 3
Saturday, December 17, 2011 | 5:44 AM | 0 comments


Assalamualaikum &Hai :D
* Mistletoe
 
Recently , click LIKE on this button Anti-Pavi Kids.
Okay , bukak bukak wall dia, perghh !
Ada yang memaki budak budak kurang cerdik nie , 
ada yang suruh bawak betenang bagai, haha . 
 
Dunia dunia akhir zaman , huish , kalau nak cerita aktiviti depa nie,
sampai khiamat tak habeh --'
 
Tapi aku nak share video yang aku tengok Dengan penuh fokus, haha.
Sebagai pengajaran bersama, jangan kita contohi .
Saya ulang DILARANG , JANGAN !
 
Sapa buat , esok dia kena cirit birit melampau XD.
Lets get it started behbeh !
 

GF dia tinggaikan dia, pahtu nak balik kat dia , 
dia tengah pikiaq nak terima ka dak *.* 
Konfiusnyaa , dia kata dalam hati, haha .


Kau nak kan die An ? BODO die tinggalkan kita pakai kete Bab* bodo .
 

Perghh ! An jangan An , jangan ! An die letak racun bodoh !
 

An dah lemah doh =='
 
 
Dekat sini aku tempekkan sikit Top Comment untuk Video nie . 
193291 view, haha . Banyak la jugak kan .
 
Aku sertakan jugak dialog-dialog yang dilafazkan oleh rakan si An yang rakam video nie . Tak pasti video ini disengajakan atau tidak, tapi macam GF dia nanges betoi, isk isk terharu =='
 
Tengok comment, masih ada lagi manusia yang prihatin terhadap remaja sekarang, yang dah leka dah hanyut . 
Kalau habeh tak tahan , tak perlu nak kiss tepi jalan . 
Betoi betoi tepi jalan kott, orang lalu lalang, malu kan ?
 
Budak sekarang dah laen , kurang malu , kurang adab,
cakap Islam, sama mazhab ,
kat mana mana pun dia nak sangap ,
tak kira dosa, tak kira azab.
 
Meh kita berdoa agar dibukakan hati manusia manusia macam ni :)
Mudah mudahan kita dijauhkan dari terjebak ke kancah sebegini, insyaAllah.

# Post shahdu , haha .
Bukan bertujuan memalukan sesiapa, 
untuk pengajaran bersama , 
maaf lah encik kalau muka diatas adalah encik, 
pandai buat pandai tanggung , sekian :D
 


Old things | New things