DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Break the code, hidden symbol .
Tuesday, December 20, 2011 | 5:53 AM | 0 comments


Assalamualaikum &Hai Earthlings :)
* Currently having an AWESOME headache :3
ILLUMINATE ILLUMINATIES

Okay here, thanks gracias to Aliff Izzudin, 
the one who share this kind of thing with me.

Yeah , Im not the one who Alim sangat but its not wrong en, as Muslim , 
kita ingat mengingatkan . 
Okay, stret to the wall .
Checkered floor adalah lantai yang digunakan oleh ahli 
Freemansory dan Illuminati untuk berhubung dengan
Yang Amat Hebat * konon hebat, bhabha.
Yaaa, The Beyond Superior !
Super ring lazat, super ring jom bergembiraa XD

Checkered floor dalam Konsert Rihanna.
*Dia tak pening aaa dengan Seni Ops tue =='
 

Diaplikasikan di Malaysia.
Yaa, negara kita dah terjebak :'(
 
Buktinyaa . Nampak Siaran Langsung ?
Okay, tak nampak dua kali Jumaat :) Byebye .

Next , bukan the Red Kebaya yang kacau orang kat 
Highway Gurun tu nahh =.=''

TRL is symbolised as a gun , haha .
Jadi, wanita berbaju merah yang dikelilingi makhluk hitam , 
bermaksud " wanita yang akan menyesatkan manusia".


As we all informed , 
Gaga neh memang Illuminator ter KAW dalam industri muzik Barat.
Jadi, yang kipas-susah-mati kat Gaga, janganlah terpesong ya .
Jangan hayati sangat bait bait lirik dia, takut ada seru yang kita tak sedar .
Nanti jadi macam slot TV3 , Seru pulak .

Again . Illuminaties LIVE on SCREEN , Malaysia :'(


Simbol penguasaan ke atas manusia . konfom ZAMAN GELAP :DD

 Dia nak mengganas , haha . Nie tertekan nama saintifiknya . 
Stressfullmania sp.


Yess. Malaysia . Live in AJL :) So pleasee .


HAHA , Eye on Duniaa =.='
ASE melambangkan simbol mata durjana !
Melambangkan Dajjal dan syaitan yang sedang memerhatikan kita.
*Awas, jangan bergerak, kami setan , haha . ada macam tue ?

Muka dia lagi, gila aku muak =.='
Lastly, LAGI .
Illuminati really exist even dalam hidup harian kita .
Tanpa kita sedar .

Jadi, bukti bukti illuminati dalam AJL nie, dapat kita lihat pieces by pieces.
Takdak kemuskilan lagi .

Salah siapa?
Sengaja atau kebetulan ?
Sponsor punya kemahuan ?
Waallahualam.

Semoha kita tak terikut :DD
Jaga iman, jaga badan .
*Kbyee , FBkeers, sorry for full-ing your Noti box, tehee :D


Old things | New things