DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Lu bangga weh? Mudah-mudahan lu taubat derr, Amin.
Monday, November 21, 2011 | 2:15 AM | 0 comments


Assalamualaikum &Hai ;D
Tajuk cam nak maki jaa,HAHA.
Watlek dulu,selebet jee =.=
#Trademark baqu kott.
Asal nak maki bejebah dah pempuan neh, tapi bila pikiaq balik.
Aish3, tak baik.

Just imagine if yoe're the one who in this situation?
Haa, kita pun buad benda samaa kot.
#Harap dak laa, Amin.

Gilaa, post dengan penuh keinsafan nehh.
Tengok-tengok muka aku, insaff walawehh! 
HAHA.

Okay sambung.

 

Perlukah kita nak bangga hilang dara dalam usia tak sepatutnya?
Tak kott noh.

Perlukah kita nak tayang body kat dunia?
Tak kott noh. Silap mak hang bagi hang pakai baju kecik-kecik dulu.

Patutnya sampai darjahnam mak hang bagi hang bogei.
Biaq besaq neh, kempunan sikit nak tutup aurat.

Perlukah nak bercinta dengan orang yang menyesatkan?
Girl, pasangan yang baik adalah pasangan yang membina.
Menyokong.
Ya,perlu.

Menyokong benda yang baik.
Ajak kearah jalan yang bonaqqq.
#Aiseh, taubat dah aku.

Neh lagi suquh buat benda tak ketahuan hala, sedih maakk !

Anda tahu anda telah memalukan negara anda.
You're Kaherahan.
Negara Islam kott.

Memalukan.
Tahap nak matiii lah !

Seronok kott follower Tweeter hang bertambah,bercambah dengan girangnyaaa :D
HAHA, Publisiti murahaan.

Nak ramai Follower,buat ceni.
Aku nak buat gak ah, HAHA.
Tak,tak perlu nak ramai follower.

Budak maktab pun tak habeh khatam lagi,jangan nak tegegeh =.=
Dah tu, dia mengaku dia tak beragama.
Jadi qejaa, HAHA.

Lagi? Buleh dia pi kata,dia tak percaya yang berkahwin itu perlu untuk mendapatkan anak.
Hoyy,awat objektif perkahwinan nak anak ja ka?
Hey,belajaq tak peqabeh,duk buat pala tau =.=

Dah la boyfie dia 40 years older dari diaa, HAHA.
Gila terbaek punya layanan !
Superb.
Powerful.
Memuaskan.
Okay,stop.
Haquu-haquu,duniaa =.=
Bukan nak kutuk, nak suarakan pendapat ja.
Its free speech world.
*Sumber boleh dipercayaii

# Mintak-mintak kita dijauhi laa,dari jadi ceni en. Amin ;D 


Old things | New things