DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Jarum Cinta ;)
Thursday, November 3, 2011 | 5:11 AM | 0 comments


Assalamualaikum dan Hai ;D
Im Homeeee, seronok wee .
Okay , nak tanya sapa faham apa itu " Jarum Cinta " ?
Bila first time dengar , macamm , entah.
Lovestory kott.

Bila tengok ? Ouhh , its about a needle , jarum suntik dadah .
Its HIV , AIDS.
Got it.
No , no .
Its then to be related about the fucking activities that lead to HIV.
About changing partners, Euww .
D.I.S.G.U.S.T.I.N.G.

Okay , conclusion .
A theathre is a kind of story that give us million lessons behind it .
Thats what we called 
Sastera ;)
Literature ;)

Okay , boleh apply jadi cikgu Bm yang padahal BM aku tungganglanggang macam taikk -_-'
Date : 14 Oct 2011
Venue : Auditorium RTM Kedah .

Haaa , rasa hebad dan terharu sangat sebab teater neh , my seniorcouch'e yang buad.
Jumpa balik after 6 months seperate.
*Cehh , ayat jejak kasih taktipuu .

Overall .

Best.
Menarik.
Membawa mesej dengan berkesan.

" Jauhi seks bebas. Anda akan bahagia. "
Amaran keras , sapa tak ikut rentung , Kihkihkih (:


"Viruss"
Sekali aku mencintaimu , akanku setiaa selamanyaa , HAHAHAHA!
*Sila gelak macam ponti ;3


Rocketeerss :D


Warga JarumCinta , You're Damn Best!


Meet the Head , Saipol Bahari , the Director.
Our beloved coach'e . 


Kami ada abang emo yang hensem , hehe (;
Hang ada nokkk ?


Viruusss . Terujateruja ;)

We're the Drama King and Queen (:
*Cikgu pun boleh tahannn nohh , kelasss U.
LotsOfLove,JarumCinta <3

 



 


Old things | New things