DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Contest Blog Saya Awesomeee ;D
Tuesday, November 22, 2011 | 7:16 PM | 0 comments


Assalamualaikum &Hai ;D
Oh batak ah,berapa banyak contest daa =.=
Okay,kita nak join jugak !
Sesiapa nak join, meh ler join.
Belog akak neh cun sumpah tak tipu cuncun!

Err,blog saya awesome!
Serious tak tipu =.=
Belog saya tak payah susahsusah nak scroll.

Kelik,kelik dah siap, HAHA.
Aku nak install Android ah kat blog aku, hehe ;p

Aku taktau lah nak cakap Awesome tang mana.
Tapi aku rasa awesome lah !
Terangkatt ;D
#Sahsah kalah,tkpaa. sukasuki :)Kbai.


Old things | New things