DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

BFF Contest 1.0 # Farez Shah Official Blog ;D
Friday, November 25, 2011 | 6:04 AM | 0 comments


Assalamualaikum &Hai guys ;)
Okay, stop. Dont move anywhere, I'm human ;DD
Not ghost anymore, HAHA.

As I'm too exhausted, finding for some extra-finger-licking blood for my dinner =.=
I found out a belong-to-MJSCTGB student's-blog , ah, apa aku merapu ne, okay.
Farez Shah, ya, budak TGB , Ex-KK, currently studying in 416.
Kepada Mr. Farez, sila buat muka terkejut sekarang , 0.0
Oh (!) Mana aku tau? Aku stalker dia? Secret admire ?
Boleh tahan laaa, HAHA. Okay, tipu ;)

Nah, kita mula ya ?
Bring it on bebeh (!)


 Hey, Im joining this thing (!)
And the selected gambo is :


Okay, the story of this thing begin when we have our 'bukapuasa' at a restaurant.
 The first outing of Norliza's adopted family
Then, we had our olok-olok shopping at a mall nearby.

Oh (!) copcop, kenapa olok-olok pulak ?
Sebab nak shopping betui duit dalam poket mau 5-6 K bangg, HAHA.
 Neh setakat ada satu note RM 50, heh, aiskrim Baskin Robbin satu pun tak lepaihh =.=

Oh, okay,mata duitan nak matii =.=

Sambung ;)
Then, we got a hotspot untuk photoshoot, ceh (!) Photoshoot sial =.=
And here it is, London Weight Management.
Yang sangat sesuai gilaa untuk badan-badan kami, hehe.

Sherry jadi before, Asmaa jadi after and Im the later.
yes, sooner or later we'll still friend.
A homeroomate,clasmate.
 BWPiesmate,

These two chicks are the woman who gave me energy , oh , energy , HAHA.
Gave me strength to hold on in the class.

Tapi kengkadang depa dua neh menyakitkan hati jugak , 
dalam erti kata bahasa Sanskrit , ANNOYING nak matii lah (!)

Oaky, lets forget it.
Okay, tak nak , aku ingat lagi masa kita gaduh Asmaa Sayang pasal camera tue.
Okay, Khairul cakap kita cam bebudak (!)
Huh (!) 

Kita tak cakap sehari en? 
Aku buat hang menangeh en? 
Hang buat aku geram kat hang en? 
Aku ngata hang,hang ngata aku en?
Kita tak dapat feel 'carwash' en hari tue?

HAHA, Sekarang aku tobat dah , tobat tak kacau hang dah (!)
Satgi merajuk lagi, susahsusah =.= 
Okay, sorry Farez Shah sebab membebel kat sini.

That's all , Kbai :)

# Bagilah aku sovinior dari nogori Kanggaru (!) 



Old things | New things