DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Hye , aku dah kuad!
Friday, October 7, 2011 | 9:47 PM | 0 comments


Assalamualaikum :)
Hi , HAHA , Aku sedih wehh , serious .
Tadi kan , kan , ada someone add aku , PEREMPUAN okayy.
Aku robekrobek gatai tangan usha gambaq dia , Tuuu.
Khairul Azrie likes this.
Khairul Azrie likes this.

Tang Album DP , KHAIRUL AZRIE LIKES THIS .
HAHAHA! Memang sentap ah kan ?

Dengan bangga aku nak habaq , aku tak nangeh dahhh , HAHA .
Alhamdulillah , harapan awak nak tengok saya jadi MAXIMUSS tercapai .
Aku memang dah robot (:
Okayy , sajaa , aku memang overr , Kihkihkih .
Aku boleh pulakk pi like album jantan mana hala, tang dia , 
nak like album kawan tak boleh .
HAHA , Dak aihh , like ah, kisah pa aku .
 Aku saja buad teruk T_T
P/S : Aku nak merajuk, takmau bawak sim Maxis balik maktab , takmau text dia seminggu.
Boleh kodd noh?


Old things | New things