DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Helperss VS Helpless?
Thursday, October 6, 2011 | 9:39 PM | 0 comments


" Perhatian kepada semua pelajar Ting 4 leaki dan perempuan, 
anda diminta berkumpul di Dataran Pengetua tepat jam 7.15 pagi "

"ARGHHHHHHH!"

Okayyy :D Nampak tak? Seronok neh, sila buad muka excited tahapp nak matii .
Haaaaa , macam neh , jadi '_____________'

Yeahhh, time to get active. Timbalan Presiden?
Siap cik! * Nada tu nada polis sikid , Haaaaa.
Maka berkumpullah segerombolan lembu betina dan jantan 
 sambil dihalau oleh tuannya ke ladang membajak padi .

Dan sampai pun di Masjid Ayer Putih atau nama glamernya White Water Mosque.
Okayy, dia pun nak nama jugakk .

Dan bekerjalah kami dengan peluh merembes sana sini , Euwwww, sapa berani makan?
HAHAHA, Okay tak .
The MAIN POINT, nampak keakraban antara kami.
Nampak yang buad kerja .
Nampak yang gelak ketawa, suka ria.

Ada jugak yang goyang kaki.
Makimaki.
Mengumpat.
Haihhhh , sangat tak faham.
Why must ada manusia macam ini?
Tak . 
 Sangat tak faham .
Sebagai seorang gadis, cant we just do the work that really suit to be called Girl?
Bukan jijik , bukan hina.
Sapu sampah, basuh pinggan.
Potong buah , hidang .
Kutip sampah , kemaskemas, SIAP.

Derr, tak jejas imej langsung lah.
Pleasee ah.
Kalau cun, lagi cun bila lelaki tengok hampa tau buad kerja.

Kalau buruk , takpaa, memang sesuai aihh.
Eh eh , dakk , jadi lagi cun ah , Seriously lah.

Okay, aku pun tak faham how can a man like a girl yang pemalas, baloq liat.
HAHA , Okayy jahat. 

Semua orang ada chances untuk berubah kan?
Yaaaa , and girls , lets get some transform untuk mewanitakan wanita macam kita ya?

Okayy , ayat matang habis. Padahal baru lepas tengok JojoCircus -_-''

Im not talking blablabla about my friends.
This is US , means here, aku macam neh , hampa pun cemni.
So?
Jum kita berubah!

' Kearah Memperkasakan Wanita Sejati ' .
Tediaaaa , boleh jadi Menteri Belia, Wanita dan Pembangunan dahh .
HAHA,

  
Boleh bukak katering batch dah kodd noh?
Macam berbakat jaa . Jum lepaih SPM nohhh :|

P/S: Tak ditujukan kepada sesiapa, kita semua sama, semoga kita bersama juga berubah.
Pesanan ikhlas, BWP 11/12 (:




Old things | New things