DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Photoshoot Jeti Anjung Batu ;D
Friday, September 2, 2011 | 6:38 AM | 0 comments


Assalamualaikum ;)
Sejak sejak anak paksu neh dapat Nikon DSLR dia , tak lekang pegang.
Haiihh * Jeles,bila nak dapat tak tau*

 HAHAHA!Janji gambaq aku ada,sudah~
Okay,pepagi dah kejut macam kena karen lagi.
Konon nak ke jeti lepaih subuh,tunggu cameraman tidoq macam nak mati T_T

Credit to NajihaNalee's Camera & Syaznif Achik Media Production
*Tuuu,buhung lewah terukk-_-'

Dia suka senget senget kepala, tak sakitkah?
*Dia cantik , kejelesan berlaku di sini :|
 

Dan dia termenung jauh mencari karung emasnya yang dibawa lari oleh jerung ke laut semasa Tsunami :3

Lalu,berteriaklah dia , Wonderpets Tolong sayee.
 

Yeee,saya si Wonderpets datanggg, Kata aku dengan semangatnyaa ;D
Dia pun seronokk tahap gaban T_T
 

Ada orang kampung cakap,jerung dah bawak karung emas itu ke atas pokok macam nehh .
Tinggi jerung itu panjat , tak larat saye kejarr.
Sampai langitttt -_-'
 

Dia pun redha dengan suratan takdirnya *Tuuuu,ayat tak bleh blah* 
Aku pun senang hati sebab takyah nak cari karung itu lagi.
Lagipun,aku tak leh terbang tinggi sebab roket kawan kawan aku gunee pegi open house.

Tak guna punya orang kaya! Dia tinggalkan aku tanpa sebarang komisen pun!
Ingat senang nak pujuk dia -_-'
Memang patut pun karung emas dia hilanggg.
Sedih neh T_T
 
 Orang kaya neh pergi vacation yeee, sukenyee diaaa -_-''
Aku pun merajuk dengan dia dan berkata
" Wonderpets merajuk,takmau kawan!"


Setelah mengugutnya,barulah dia kembali menemani aku.
Itu pun lepaih kawan kawan aku sampai.

Nampak dak roket aku dah tukaq jadi tongkang ,kes makan lemang banyak, 
depa lupa mana satu roket mana satu tongkang -_-''

 Kami pun berkawan baik ;)
Aku pun tak mau kawan dengan kawan kawan aku lagi sebab depa tak pau lontong bagi aku sikid :(
 Orang kaya janji nak kahwinkan aku dengan orang Lombok, aku pun seronok.
*Tuuuu,nauzubillahiminzalik!
Dia pun tempah tiket nak naik tongkang balik Hendon.


Dia berikan aku spek Ray Ban satu, itu pun dia beli RM10 satu masa malam raya.
*Nahhh,kantoi -_-''
Aku pun pakai sebab sakit mata tengok dia duk buad comel padahai aku comel lagi ;p


Last-last, tongkang blah,apa pun takdak.
Tinggallah kami nak berenang ke sana.
 
K,bai
Tak pernah aku buad cerita bodoh+cibai macam neh , syiall , tuih!

Nota Kaki: Seriously! Ramai orang Bangla nak ke Indon time photoshoot neh. 
Teringin nak ngorat satu, HAHA!


Old things | New things