DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Alkisah Mata Duitan ;)
Saturday, September 3, 2011 | 11:15 PM | 0 comments


Assalamualaikum (:
Heee:D Mood raya datang lagi , takpe,raya kan sebulan.
Tadi,duduk kemaih kemaih barang,tetiba tergerak hati nak selongkaq beg
*Tuuu,karangan BM duk tak A jugak, Hapadaa -_-''

Isk,Isk, sedihneh , alangkah bagus kalau hari neh , buleh rewind jadi Ahad minggu lepas (:
Waktu neh,mesti dah sampai Melaka.
Okay, seriously,kali neh abah drive laju tahap nak matii!
6jam ja doh!*Pasai puasa sama,jalan pun tak jam lagi.

Okay,then terjumpa banyak khazanah warisan bangsa, ada tiket wayang,sampul duit raya.
Duit Raya?*Sila pastikan mata anda begini $_$
Mostly sampul mesti dari bank.

CIMBbank,Agrobank,Maybank.
Aku teringin nak sampul HONG LEONG Bank T_T
*Tunggu raya cina naihhh.

Kupaih satu satu , Ka-Ching! Ada duit , Wuwuwuw!
Syiiiokkk baq hiangg.
Okay,jumlah wang terkumpul Rm 150++ :DD
Jum qenyih tinggi tinggi !

Tadi,terbaca,TER okay , paper.
Statement tu told that most of Gen Y now,have to ' IKAT PERUT'.
Gen Y neh mostly, boros, dan sakan berbelanja sampai pokai -.-''

Is it right dear Gen Y?
Who are the Gen Y?
Yaaa, im , you are, them , us ;DD
*Okay, nak dekat dah matii,next Gen Z dahh :3

Yaaa,aku rasa benar statement itu sebab aku sekarang dalam mood menyesai.
Menyesal boros shopping,kalau tak duit aku mesti! Taubat ah sampai RM 200++ dah :(
HAHAHA!

Cool gilaa dapat uncle kaya kaya,sorang sorang kasi aku fifty, memang TERBAEEEKK!
One more, menyesal sebab aku memang boros.

Im able to finish RM 50 and above just for:

Maen dekat Arcade, game race kereta , Heeee* Ini hobi ,serious tak tipu.
Karoke, apa guna suara sedap kalau tak guna* Tuuu,nak habaq jugakk,oh mesti!
Wayang (:

Aku race punya race,langgaq punya langgaq dapat num 2 , okay what :DD
Tapi bila suruh pegang stereng real car, terus cabut lari , HAHAHA!
Yaaa, saya memang penakut :D

Kena balik maktab dah , Kbai (:
Nota Kaki : Gilaa,aku suka hang tahap nak matii hidup balik lah !
*Tuuu,kalau buleh hiperbola T_T.



 


Old things | New things