DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Ouhh , sakit bontot. Meh urut *Auwww Auwww
Sunday, August 28, 2011 | 1:36 AM | 0 comments


Assalamualaikum ;)

6 hours on the road getting my buttocks " kebaih "
Haihhh , bulan -bulan posa neh nak post benda lucah-lucah pulak~

Ouhh , batai posa , tak larat nak ganti wehh!
HAHAH!

Hey girls , apa macam mau raya?
Puasa pun tak penuh , tak malu nak raya.
*Tuuu , dok kata kat diri sendiri tuuu *

Nampaknya , hari neh highway tak la busy sangat .
No jam, No accident .
No interesting story to be shared.

Im just doing addmath in the car.
*Tuu, 4flat pun menangeh baca post neh*
Nigahiga ;D

Topic : Terjumpak Mat Salleh tepi jalan.

Nak dijadikan cerita, time I keluar through highway Sg Petani Selatan tadi,
ada one uncle neh , okay not Malaysian I think .
Looks like pelancong .

Dia tengah tahan driver , nak tumpang la kot .
Dad aku tak berhenti pun * Kejamm tahap bhai .
Okay , aku neh ganaih luaq jaa . Dalam? Nuhh , lembut bhaii ;DD

Kesian pulak kat uncle tuh , tapi , tapi?
Nak buad camna kan? Bukan aku drive , kalau aku tumpangkan , tak pasai aku kena halau .
Jalan la kaki sampai Melaka * Buleh bayang dah nak jadi kuruih lagu mana=.='

Persoalannya??
Nak tumpangkah? Tidak?
Let we discuss ;)

Kalau tumpangkan? Okay , let say if dia orang baik.
Baguslah kan, sebab he might thought that Malaysians are kind.
helpful , blablabla kejadah lagi .

Kalau dia orang jahat? Tengah drive tetiba dia keluarkan pisau .
Nahhh :|
Wang atau nyawa?
Give me our money! Dum dum dum!
Prangggg * Efek bunyi yang hiperbola -.-'

Tak ka naya? Kan? kan?
Dunia sekarang mana ada orang baik except aku lah ^.^

Kalau tak tumpangkan?Let say dia orang berpengaruh kat state dia.
Then , when he back to his state.
Nahhhh :|

Mula dia bercerita buruk-buruk .
Malaysian like this , bad blablabla macam nenek -__-''
*Tuuu , kalau buleh prasangka buruk , posa weh!

HAHAHA!

So?What we're gonna do?
Jalan dan angkat papan tanda.

* Sorry sir , seat full *
Selesai masalah ;)

Conclusion: Nak buad baik berpada-pada takut kita terkena , Ka -Ciaooo!





Old things | New things