DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Fenomena Bazaar Ramadhan .
Friday, August 26, 2011 | 11:22 AM | 0 comments


Few days more to leave this year's Ramadhan ;'(
I hope so that next year , i'll meet it again .
Hope So .

And again , I do went to the Bazaar .
I saw kids , a really-really cute kids .
Tengah begging bagai mintak sedekah .
Errr , kasihan tahu?
Comel sangat sampai rasa nak bawak balik ja .
Boleh naihh?

Ada juga few pacik-pacik .
Adehh , kesiann tahap kod .

Tak faham why depa neh buad macam ini .
Sampai kids nuhh , perghh !
Macam tak dak maruah pulak .
Sesusah mana pun kita , jangan lah sampai mintak sedekah .
* Bukan nak riak .
But , memang tak bagus kan .
Ada ja kerja lain doh !

Sometimes , ada ja pihak yang take chance kat depa neh .
Kira macam tertindas laaa .
Tak faham , mana pergi sifat kemanusiaan kita?
Aduhh , biadab benor !

_________________________________________________________________________

Next case,

Fenomena Bazaar penuh .
Neh lagi satu , tiap-tiap hari bazaar nuh penoh memanjang .
Apa hampa tak masak ka?
Tak faham laa , banyak duit hampa .

Okay , fine , duit hampa :|

But , yang hairan lagi , bazaar kat Taman Ria nuh penuh memanjang .
Aku bajet satu Kedah mai laa.
Rupanya dak .
Orang ramai macam taik .

Okay , suka hati hampa , fine :|

Nota kaki : Awai bulan penuh , tengah bulan kurang , hujung bulan kosong .
                 Fenomena ABC hujung bulan :3


Old things | New things