DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Bukan Nak Berbalah
Saturday, August 27, 2011 | 6:42 AM | 0 comments


Assalamualaikum .
Yaa , bukan aku nak cari pasai dengan sesapa .
Aku hanya pertahankan hak sahaja.


Seriously , tak faham kenapa ada budak Maresma yang sudi page MJSC United diceroboh .
Oleh?
Budak SBP .

Like Yaa'a , memang kita buad konsep 1Malaysia .
I Got It .
But , dah page itu untuk budak Maresma sahaja .
Tak perlu pun budak luar .

Budak SBP pun ada page sendiri .
Ada galak kita nak masuk?
Tak kan ?
Maybe the SBPians kempunan nak rasa jadi Masremat kot kan?
Kesian T_T 
Bagi pi lahh .

Yang weird lagi , ada pulak budak Maresma yang support budak-budak luar neh masuk .
Dengan alasan tak nak berpuak-puak .
Unlogical gilaa bhaii .

Ada ja page SBP&MRSM .
Kan dah bersatu kat situ .
Buad page banyak-banyak , yang at last apa kejadah jadinya?
Nothing great lah wehh !

Berkapel , bergaduh , maki pak hang , maki mak aku .
Pelaq sana , pelaq sini .

Haishhh , pelik betui budak-budak ini .
Inilah yang dinamakan budak .
Tak matang ;))



Conclusion : Tak payah naa nak buad patriot sangat kalau keadaan tak sesuai .
 Kalau hang duk buad Merdeka! Merdeka! kat USA , mau kena pancung -_-'

Nota kaki : Geram gilaa tahap neh bhaii !


Old things | New things