DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Oh really I hate this!
Friday, July 1, 2011 | 8:27 PM | 0 comments


Hey ' Kawan' .
*Okay , entri feeling panas , tak payah letak salam dah*

Kita kawan sejak Form 1 , tambah-tambah dengan DEPA lagi lah hang rapat .
Pernah kiub sekali , tiduq sama , mandi sama .
Gaduh?
Tak payah cakap ah , memang adat berkawan macam itu kan?
Mana ada orang kawan tak bergaduh .
So? Whats'up girl?
Apa yang kau tak puas hati dengan kami?
Bagitahu jalah .

Weh , aku pernah gaduh dengan Linda kott .
Standard kawan lah .
Tak lah sampai pergi tukaq kawan , stabback kami , kutuk belakang .

Derrr , masa hang dah tukaq geng , kami tetap anggap hang Besties kami kott .
Tak ada sangsi kat hang .
Just terasa ja dengan kelakuan hang yang menjauh dari kami .

Wehh , aku rasa tak rasa palat sangat sebab aku tak rapat gila tahap cipan dengan hang .
Nuh , lagi 7 orang .

Cant you imagine girl?
Awat hang ingat kami suka hang benci kami?
Awat hang ingat kami benci hang?

Weh , hang yang membuat kami TERPAKSA membenci hang .
Selama ini kami bagi kepala kat hang .
Sampai sekarang!

Hang nak pinjam barang , hang cari kami .
Ada hang cari geng hang?
Tadak ?
Coward .

Lepas pinjam kutuk kami .
Weh , kami tadak keja saja-saja nak kutuk hang la .
Buang masa kott .

Tapi tak tau la hang kan .
Dok benci apa tatau kat kami sampai dalam tiduq pun nak maki .
Ingat kami tak tau?

Aku rasa kami sabaq banyak dah dengan hang .

Aku jadi perintis , menangis tepi DB .
Hang weh , hang!

Kawan baek aku , ada pergi tanya , kenapa?
Tadak!
Tau dak betapa terasanya aku , Maha weh!
Hanya Allah yang tau betapa aku terasa dengan Hang.

Semua ada kecuali hang kawan .
Dulu masa Form3 , kami sayang tahap kat hang .

Hang tau sebab apa aku masih bagi hang pinjam fon aku nak hantaq mesej kat abang hang.
Bagi hang minum air KFC aku tanpa izin , kan?

Sebab aku masih lagi anggap hang SAHABAT aku yang dulu .
Mana pi hang yang dulu weh?
Awat hang berubah?

Aku sumpah tak faham dengan kehendak hang .

Kami dengar cita hang keluaq dari geng kami sebab?
KAMI TAK CUN .

Okay , fine!
Kami redha dengan kurniaan tuhan .
Hang kan cun sangat , pi larh ~

Setidak-tidaknya , ada orang percaya kami boleh buad kerja .
Bukan hanya tahu maki , ngumpat kata orang ja .
Pengotoq , penyemak pulak tuh .

Pakwe bederet , weh , hang budak hott kan-.-'

Punya pasai kami la amik LDP , ka , BWP ka Flooret ka .
Ada kacau hidup hang? ada.
Kalau ada .

So hang pikiaq kami kisah?
Weh , kalau kami tak jadi hang buleh jadi?
Sedaq diri sikit sebelum nak kata kat orang .

Cakap depan orang ramai menggelabah habis , mai tang belakang.
Tediaaa , mulut macam pungkuq ayam .
Dalam FB , Isk ,Isk , Sedihnya aku baca message hang , status hang .
Sumpah sedih weh , percayalah .

Hang memang tak suka buka aib orang sebab tu 
HANG PECAH RAHSIA LINDA KAPEL DENGAN SAPA .

kan? Rahsia itu pun bukan aib jugak kan?
Hurmmm , hang kan alim ulamak .

Semua suka hang , padahal depa taktau apa jadi .
Entah-entah , belakang kami , hang putaq belit cerita
* Aish, tak baik sangka buruk didi*

Okay , biaq . Sebab aku memang jahat .
Tapi aku tak lah pulak nak ngata orang 24 hours .
Kan?

So , moralnya . Aku pun tak mau perkara ini berlarutan .
Kita selesai di Kiub D303 malam ne :)
Kalau hang berani mai sorang!

Sebab kami nak settle dengan hang ja , geng baru hang?
Sapa nak gaduh dengan depa?
Bukan sebab kami takut , kami tak mau .

Sillaturrahim antara kami dengan depa terputus pulak kan .
Kan hang kata doa orang yang memutuskan sillaturrahim tak dimakbulkan .
Tak begitu , cik cun?

Assalamualaikum (:






Old things | New things