DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

INDEX 2011
Sunday, July 31, 2011 | 3:56 AM | 0 comments


Announcement , post ini bukan pasai saham atau index bursa yaa .
Ulang suara , bukan (:

HARAP MAKLUM .

Lepaih-lepaih turun bas,balik dari Robofair teroihh Index pulak .
Okay , over,seriyes over c:
Akceli ,masa aku join Robofair dah masuk Minggu Aktiviti .
Jadi,aku selaku Timbalan Presiden BWP, Biro Puteri dan Sukan tak sempat nak join .
Eh , Fatin biro puteri, Malik Biro sukan , jangan ingat aku tiga-tiga jawatan pulak .
 Nahh , Mursyid buleh laa nak tamak , OMG 0.o
Balik-balik ada Index pulak atau SEM .
Thesis apa lahh , merapu .
Kami buad pasai


"The Uses Of Chromolaena Odorata"
Tajuk habih last minute dah~
Tapi mesti ada yang tak tau kejadah apa chrolena tidoq tuh kan?
Itu pokok daun kapai terbang .
Dia buleh mengubat luka disebabkan mengandungi protein yang banyak .
Haaaaa , hari tambah dosa sebab kelentong cikgu tahap nak mati ah!
Konon experimen kat katak , tambi !
HAHAHAHA! Janji siap ~


P/s : Dah taw awai-awai kalah, tu yang duk meregeh dengan tengkorak -_-''

KatakILY,


Old things | New things