DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Sudah aku bilang , jangan main-main (:
Wednesday, June 1, 2011 | 8:19 AM | 0 comments


Mata dah berkedip-kedip minta ditutup .
Yalah , kita kan susah nak tidur semalam , 
memikirkan masalah yang dapat diselesaikan dengan sekali kenyitan  , like Tadaaa (:

Tapi kita nak juga postkan entry ne , tangguh-tangguh nanti tak feeling .
Sementara masih berfeeling ne * Blogger yang amat mementingkan 'feeling' nya -.-''

Macam kita plan nak hangout , okay jadi .
Nak pekena cik abang kita , okay kita BAJET jadi .
Macam kita target , kita kena balik , okay really-really jadi !

It begin when I told him that I wouldn't joint them .
Masa itu dia memang dah sampai kat destinasi , okay , he's like , really ?
Starts sulking , and ada waktu kita text dia , the conversation like this :

Dd : Nik , sorry , Didi tak ada niat nak tipu .
Nik : Apa? Tak buad salah pun , nama hang Didi , aku Nik , selamat berkenalan .

Ouh , kita macam , Nik :'( Sudah lah , U knoe that Im just lying , this is a surprise for you .
Pada imaginasi kita , kita nak surprisekan dia , main suap-suap McFlurry dengan dia .
 * Gilaa , minah romantis , Euwww .

Dia boleh buad haram tak terkejut , kot-kot lah nak happy , Nope!
Hampanya hati , kita nak happy-happy lain pulak jadi .
U know what ?

Dia tak kisah langsung kewujudan kita depan mata dia , begging-begging bagai .
Jerit separuh mati , nak cakap balik dengan dia .
Dia memang tough luaran dan dalaman .

Dia cukup kuat untuk mendera zahir dan batin kita .
Ya , kita memang terseksa masa itu 
* Sengaja nak bagi dia rasa bersalah , okay , dia tak kan rasa punya ! Huh !

Dia betah untuk ignoring me , even not looking me at all
Kita nak buad dia jeleaous masa kita pergi lepak dengan kawan laki-laki kita .
Rupanya , dia tak perasan pun sebab memang tak kisahkan kita .

See? Dia memang hebat untuk lemahkan kita :(
Kita nak menangis sangat masa itu cuma hati kita keras , memang kering airmata .
* Poyo ja nak nangis-nangis -.-'' Apa barang ?

Kita geram sangat dengan dia sampai kita boleh score masa main bowling!
Abang , lain kali bagi Didi geram lagi , kot boleh jadi champion -.-''


* First time aku tinggi daripada makhluk-makhluk ne :D Yippi !

Kita pujuk jugak dia , kita nak duduk dengan dia dalam wayang .
Nasib baik dia ne ada belas ihsan juga .
Kita berbaik-baik dengan dia .

Kita rasa bahagia :) Okay , hentikan kegedikanmu , aku geli !

Kita feeling-feeling habis sambil layan cerita yang agak tak best ne .
Bagi aku , okay sikit dari Karak .

Agak-agak ?

Aku agak laa , director sekarang kurang idea . Mungkin sebabkan banyak tertelan semut , so ? Kurangkan pengambilan gula , arahan Kementerian Kesiahatan Malaysia ;p


 Bagi aku , err , kurang menarik lah , tapi best jugak .
Tak menyesal lah , tengok ne .

Tapi macam hell jugak sebab cuti ne , cerita haram tak menarik .

Apa tiada idea kah ?

Kita memang akan jadi belangkas kalau duduk dengan IncikNik kita , so Nik ?
Be ready untuk dibelangkaskan :)

Latly , kita memang wajib test vokal yang semestinya mantap ne ^_^
So , berkaraoke lah kita .

Mun dengan gelang bertingkatnya , matanya .
*Ada gaya hindustan sudah -.-'


Anybody have seen him before ? 
Kita rasa dia perlu dihantar ke ISA , atas cubaan membuat muka huduh daripada Anwar Ibrahim :D

Budak GUMOK yang inginkan microphone walau dia tahu dia hanya sekadar penyibuk .
 Dah nyanyi macam nak teran tahik ! Gilaa -.-'



Heeee :D
Faveret kita , Slurppy !
Tapi yang uniknya , dia cakap :

" Warning : Brain Freeze May Occur "

Nahaerei , otak aku boleh beku , patutlah mengong-mengong jaa -.-'
Ada juga drinks yang effect cemni , tu pun laku jugak .

Nanti aku nak buad produk " Slurpaaa " pulak ah .
Letak warning kat situ 

" Brain melt can occur "

So that , bila otak kita beku makan Slurpee , kita boleh cairkan dengan Slurpaa .
Neutral balik , kan ? Kan ?

 
" Kita sakit mata lah kena flash "

Mamat ne lah buah hati kita yang macam arang terbakar + kicap ori punya :)
Hitam-hitam dia , dialah yang selalu menceriakan hati kita .

Dia susah betul nak amik gambar , agaknya dia layan DSLR sahaja kot , kan tak ada flash .
* Materialistik gilaa , HAHAHAH !

Macam mana lah kita nak amik gambar wedding kita weh ? Aku bergambar seorang .
Wah , pengantin single -.-'
Asexual , gilaa , tak best !

HAHAHAHAH !

P/s : Kita tak boleh nak nganjing IncikNik dah , sebab dia memang hebat .
Superduper hebat !Cis !

GeramBetul,
 


Old things | New things