DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Mom , superduper great !
Saturday, June 4, 2011 | 5:33 AM | 1 comments


Assalamualaikum dan Hi!
Haaaa , hari ne no more ELM * Entry Larut Malam :)

Oh , hari ne aku terasa nak buad entry kepada ibu-ibu sedunia , memandangkan hari ibu sudah lepas . * Belated entry lagi -.-''

I HAVE A GOLDEN THAT YOU HAVE IT TOO
I LOVE IT BUT I DON'T KNOW WETHER YOU LOVE IT OR NOT 
THIS IS A WARNING :

DONT LOST IT , IF YOU DO , YOU DIE :)

Oh , back to the point .
Semalam aku bershopping dengan gals-gals di CS .

Mom aku , Sister aku , Qaseh aku .
Oh , bukan itu yang nak diceritakan .
Its about a woman named " Mom"



Ah , tak kisahlah kau orang called Mama , Umi , Ibu , Mak or what ever yang sesuai .
Kalau kau orang perhati ,diorang memang sanggup sacrife anything untuk anak dia .

Like my mom , oh aku jumpa baju feveret aku , Gilaa lawaa !
Harga , ah , tayah cakap ah , lawaa jugaa .
But , aku nak jugak .

Mom aku belikan jugak , uhuks! :'(
Sedih pulak tengok mak aku .
Kejam gilaa kan aku .

Oh , okay , aku berjanji nak balas resit TheStore itu dengan sijil exam SEM 3.5 :))

Okay , more , my sister tengah pregnant .
Haaaa , aku tengok dia sibuk shopping baju untuk anak dia .
Dia dulu nuhh , bergaya tahap tenuk !

Now , kurang sudah sebab dia pentingkan anak-anak dia .
Mak tenuk betul :p
Tapi tak apa , dia sedia-sedia cun :3

Kawak aku cakap ," Dila , kalau hang ikut mama hang , taubat ah hang cun!"
Haaaa , takpa aihhh , aku dok ikut ayah aku pun dah cun sediaa :p

Jadi ?
Kesimpulan bagi cerita melalut , mengarut mintak penendang aku ne adalah :

Love your Mom , because they love you :D
Okay , kalau mak hampa tak sayang hampa , jangan sayang dia!

FULLSTOP!

P/s :Sila jangan ikut , idea gila .

 IlyMom,




Old things | New things