DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Past Days in Pendang :)
Tuesday, March 15, 2011 | 1:26 AM | 2 comments


Assalamualaikum :)
* Dah 2 bulan berblog-ing , sekarang baru nak reti bagi salam -_-'

Okay , saja nak bebel-bebel pasal Pendang yang dengar cerita nak jadi PKP itu (0.o)
* Readers dan-dan bertukaq macam ikan buntal . Cemni , cemni . Haaaaa ! Jadi .

Last month,
kami ada 
|Minggu Orientasi|Minggu Aktiviti|

Okay , best gilaaa . 
Tak belajar dua bulan , masuk-masuk kelas semua pakat buad muka mintak penendang dari cikgu sebab haram tak paham =.=''


Preparation nak mendaki " Bukit Jambul "
Bajet bukit neh tinggi . 
Okay , kalau jatuh ada chance nak jumpa arwah tok dalam kubur -_-'

First picture 
* Punya nak safe memory sampai gabung-gabung gambaq . 
Neh para perintis BWP :)
Cik At dengan Cik Ck .
Muka masing-masing bajet comei .
Okay , 3 bintang . 
Cukup dak ?? 

Second Picture , apabila para comel bertemu kamera .
Maka ter ' explode ' lah kamera dek kecomelan tak tertanding .
* BM SPM gerenti A+ dah neh ;p 

Third picture , neh lah budak-budak homeroom aku bagi UpperForm neh ;')
Mak homeroom kami = Pn Norliza aka Otaimer Chemist ^.^

Girls

Syazanananana .
Najwa * Ketua Persatuan Sawan Sedunia ;p
WafaaaaaAinaaaaa .
AiniiiFazrzanaaaa.
Atikahhhhhhhhh.
Last but not least ,
Adilahhhhhhhhh ;)
 
Fourth picture , masa dah sampai top bukit .
Okay , muka penat gilaa .
Tapi bila jumpa kameraa , penat pakat lari 1500M turun bukit :)

______________________________________________________________





Okay , sudah sampai masa aku nak emo-emo ;'(
Para readers , sila sediakan tisu bersama baldi .
* Bajet nak buad cerita jejak kasih kot nak nangeh-nangeh .

Kami tak mintak .
BWP 10/11 yang bagi .
Kami amik tanggungjawab ini .
Tolong jangan nak maki kami .

Okay , 
siap bold sebab nak explain betapi sakit gila hati tetiba kawan-kawan satu batch nak maki . 
Babi tak babi en .

A : Didi dah gila kuasa .
B : Gg pun bukan boleh buad kerja .
C : Haaa ? Wat De . CK jadi ?
D : Adila Rafar pun ???

Nak list suma yang hampa komen , taubat nasuha satu page tak cukup .
Siap boleh buad skrip drama 
" Kami tak puas hati , kami nak jadi "

Okay , dah lah . Past is past right Asyraf ??? ;)

Neh masa kami jadi perintis BWP .
Okay , best gilaaa .
Seriyes tak tipu .
Keakraban jelas terasa . 
Cewah !

Hope so , kita semua akan jadi Truely Bwp dears !
________________________________________________________________



Okay . 
Nampak 4 orang girls yang gojes kat atas tuh .
Diorang tuh , Miss World kat Pendang .
Nahh , penipuan sesungguhnya tipu :)
 Itulah besties saya , LOL .

Yang 3 jantan keberet itu pulak ;p
Barisan nasyid tak laku kat maktab .
One of the boys , * Auwwww ! Macam nama album KatyPery .
Boyfie aku , okay . Yang mana ?
Tanya idung , maka jawablah kulit .
Itulah kami :)

Bawah tuh , nampak perempuan 3,4,5 suku itu .
Its PartyFloor , 2nd floor dengan theme 

" Kiddies Wonderland "
or
" Rumah Kanak-Kanak "

Nohhhh , Mun buad muka mintak topap youuuu !
Miza buad muka rindu Nik apaaa?? :D
Syifa buad putih boleh ;)

Okay , Dila buad cantik apa?
Dah cantik , buad macam cantik lah !
Nahhhh , deret ah minah neh ;p
Suke hati I lol .

p/s : Budak PKP tak mao jeles yep ! Eh , Maresmart . Macam MiniMart jep . Ohio ! Sorry :)

Eat-ing ,



 









Old things | New things