DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

2nd Thing You Should Know
Sunday, March 13, 2011 | 4:20 AM | 3 comments


Aku tak suka " budak melalak-lalak ".
Hang bajet suara hang sedap la nak pekik-pekik bagi satu taman dengar ??
Hang bajet habih bagos dah la buad macam tu .
Come on la weh , publisiti TERMURAH kot !
Heeeehhhhh ! Marah aku .

Okay , aku lagi merepek sebab aku sedang marah kepada niece aku yang baru 1 years 6 months
Nasib lah orang cakap hang gila bapak comel macam aku , kalau tak aku blender hang jadi ice blended * Kes rindu Latte Cikgu Zureen la neh -_-'

Taubat lahum ada suara-suara sumbang kat sana cakap 

" Eleh Didi , hang sendiri pun suka melalak , 
apa barang nak sound niece hang yang sememangnya mewarisi hang "

Bab mewarisi kecomelan aku , aku setuju . 
Pasal bising itu macam tidak lah jugak sebab aku ini pendiam .
Dettt . Okay , tipu .
Yang pasti , aku berharap anak aku pendiam macam baba dia .
Comel macam mama dia :))
Kalau dia hingaq jugak , aku rasa aku akan masuk paper muka depan dengan tajuk

" Mak bunuh anak sebab anak suka menangis kuat-kuat "
Tragik dak tajuk Kosmo neh ? Takut kan ? Takut kan ?
Sapa nak try jadi anak aku ? Ada bran ?

p/s : Cinta hati aku kena pikiaq dua kali sebelum nak jabat tangan tok kadi nanti , Wahahah !
Anak aku pun pikiaq dua kali , 
" Nak lahir ke dunia ka tak ? "
" Nak membesar jadi foetus ka tak ?"
" Ka aku patut buad-buad mati ja ..."
"Baek aku tak payah lahir , tak pasai kalau aku hingaq mama takik peti suara aku "
 
Okay , merapu tamat di sini :))











Old things | New things