DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Aku Terima Nikahnya :)
Saturday, February 5, 2011 | 9:32 PM | 1 comments


Yeahhh ! Pagi yang gelap kini makin mendung * Gara-gara suara aku yang replace katak untuk call hujan -_-'
Semalam niat nak update entry , but badan penat gila babeng habaq hang .
Sekali aku teringat pulak kat kekasih aku , Dodo :(
Menangeh pulakk , berlinangan air mata gitu youuu .
Layan pulak lagu-lagu memori kami , Haishhh , naseb tak banjir rumah aku neh -_-'

Okay , sudah-sudah ,
dont get it started please :))

Semalam aku attend wedding cousin aku , itu yang penat 
* Erkk , macam aku pulak yang buad keja padahal aku pi makan ja ;p
Hohemgeeee :0 * Terkejut cepat ! Haaaaa .
Baru aku tahu yang cousin aku itu , freehair .
Nevermind , kubur masing-masing . * Wah , mulut , lancang kauu . Biase bro !

Disebabkan mama aku terpaksa kerja sebab tak ada orang on duty , * Dapat duit lebih yaww !
so , famili Pak Long * Famili aku lah , yang comel , lagi cun dan baik serta hensem -_-' datang lewat lah ke kenduri semalam , pukul 3 , waktu itu tak ramai orang dah ,
aku pelik kot , kalau kat SP waktu ini meriah lagi .

Lalu hati Setan aku cakap 
" Orang tak femes , sikit lah yang datang "
Okay , jahat . Seriously bad !


Tema merah , ala-ala Chinese New Year gituuu * Nak kasi ong mali maaaa :))
Erkk , muka aku nampak mata sahaja .
Ngok punya abang , amik gambar pun tak reti -_-'

Masa ini meriah gilaa , baba aku , dok tang mana pun tak reti diam , hingaq memanjang
 * Sebijik macam aku . Dasar keturunan Bugis !


Hantaran dia , Mak aihh , FROGSKIN , GUESS youuu !
Kelasss , mak sukeee :))
* Ntah-ntah calas kat Chow Kit ja -_-'

Ehemmm , ehem , kepada bakal suami aku .
Nanti aku nak semua jenis skin , tak kira lah frog ka , croc ka , cat kaa .
Janji ribu-ribu . Yang hadoo ? Hang mampuu ?
* Mampus aku tak kahwin sampai tua :p


Dua-dua muka bajet .
Dett , aku dak naihh , aku memang naturally comel :))
Haaa , aku dah habaq hampa , keturunan aku memang semua cun-cun belaka .
* Okay , promote famili pulak =.='

Tak tau mai mana dia dapat spek Kassim Selamat itu .
Kami memang gilaa-gilaaa .
Eh , dak .
Aku waras dan masih cun :) * Lagi ? Hamek lah Dila oi , hamek !

Selepas balik , we had our dinner at Dataran Ikan Bakar . 
* Dekat sungai busuk tu , aku yang lapaq ni telan sahajalah even busuk .
Okay , tipu , haram tak busuk pun :D

Lama gila aku habaq hampa , ada meja sebelah itu , masa kami mai , air dia dah habis 2 jug , lauk tak sampai-sampai .

Okay , climax malam itu * Erkk , jangan pikir bukan-bukan .
Meja belakang kami dapat lauk awal dari kami ,
Okay , abang ipar aku mewakili aku jadi hot . Grrrrr .

Okay , dia pergi dekat kaunter dan terus lauk mai kat kami .
Aku cakap kat kakak aku
" Suami hang pi maki apa kat depa , tau-tau dapat terus "
Wahahah , you're rawks bro !

Then , makanlah aku dengan ayunya * Penipuan yang nampak gila , bab makan aku nak ayu ? Sorrilah -.-'
Wahhhh , sedap pulak kot . 
Sotong kurita , kak aku cakap sotong Paul 
* Kalau makan Paul , sah-sah perut kena operate sebab nak amik dia balik , elok dia dah lumat ;p

Journey continued to the Roadwalk yang ala-ala uptown * Bajet uptown , haram tak best .
Terjumpa pulak dengan kawan sekolah rendah , Ikhmal .
Aku yang over excited , terus terjelir lidah kat dia ;p

Bwekkk , bwekkk , Macam ini , haaa , jadi :))

Okay , dekat FB dia cakap dia tak perasan pun itu aku ,
Naharei , aku punya senyum -.-'
Naseb tak silap orang , kalau silap , rasa macam nak bagi ja peluku Ultraman Saga !

Okay , nak balik . Si QasehNurIrdina buad teruk pulakk .
Mengantuk gila babeng kot sampai laloq .
Mata dia bajet punya berad sampai tertunduk-tunduk tahan mengantuk .

Elok kak aku dukung dia , kalau tak . Aku rasa dia baring dah kat tengah Roadwalk itu .
* Hurmm , bolehlah aku buad cenggini " Lelong-lelong , budak comel satu RM 10 "

Masa itu jugak lah bapak aku mai 
" Hang nak mati ka meninggal ? Pilih satu cepat "
Okay , aku pilih meninggal , nampak macam baik sikit .

Nahhh , kalau boleh bercakap , nak non-stop .

Non-StopBebel-ing,





Old things | New things