DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Thanks for the informations :)
Saturday, January 1, 2011 | 2:16 AM | 2 comments


Apa pandang-pandang ? Sengal ja hang -_-'
Okayy , just went back from Seberang Jaya , Oh yeah , area rumah Cik Kiki Aben saya :)
Wahahaha ! Sampai kt signboard " Taman Sembilang " , mesti nak gelak , tatau pasepa , rumah dia bukan lawak pon , Aishhhh =.='

Pergi kenduri kawan baba masa dia buat Haji dulu , ya baba saya sudah tua , kenapa ? ada masalah ?Okayy , dekat dewan PERDA , nama dia memang tak cantik .
Theme ungu , macam wedding sis aku dulu .
Aku kaler hitam :) Cop awai-awai .

Then, balik sebab ex-jiran nak datang hantaq anak kat MRSM Merbok ,
Then , pi pulak kenduri dekat Bedong , err . cmni ni ka eja bedong ?? =.='
Bawak Qaseh Nur Irdina( niece aku yang paling hegeh , ops !) pi kenduri , 

Weyy , habaq mai , dia mau pulak didukung oleh aku !
Ouhh , aku jadik perak mereng nyot-nyot lah !
Excited kot , dia bukan mau kat aku , aku tatao pasepa , aku rasa aku cun pa , bukan huduh tara mana pon -_-'
kot la macam hantu dia tk mao , ni kalah Miss World dahulu kala zaman stone nun :p

Okayy , aku selalu terlajak . 
Tadi aku blogwalking , ada satu blogger ni , buat amal jariah ( puji yang ikhlas okayy :))
Dia buat tutorial macam-macam , macam itu , macam ini , macam , gila macam , macam-macam lah !
Grrr , Pening =.='

Nah , kalau nak tau sapa si cantik manis pemurah hati itu , ( bukan senang aku puji orang , heee :D )Click lah adik manis ini , kakak ini pon manis mehh :p

Sharing is Loving rite , betoi dak Hasiff ? Wahaha ! 
So , kelik-kelik di situ untuk tau apa isi kandungnya orait !

ManisManis,





Old things | New things