DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Not Ordinary Boy :)
Sunday, January 30, 2011 | 6:56 AM | 3 comments


He's nut .
He's uncommon .
He's unique .
He's weird .
He's one in a million .

Dia bawak kasut roda datang maktab.
Dia pakai Google masa Annual Dinner.*Memang huduh la masa itu.
Dia ada pedang samurai.*Guna pun tak reti ;p

He is my Boyfriend Tak Jadi :p
 *bersyukur gila tak jadi
Sounds , Erkk , Pelik nak mampus .


Grrrrr . Muka macammmmmm . Deuuh , Tak boleh belah la hang -_-'

Ceritanya begini ,
Recently , we had a farewell party with our teacher .
Cikgu Norisza & Cikgu Nizam :'(
Okay , Thanks Teacher for everything 
* Iklan kejap :)

Then , I dengan kawan-kawan aku , 
duduk opposite dengan si " Weirdo " neh .
All of a sudden,* Wah , macam esei.

Blink , Blink , Blink .
Datang idea aku nak persetankan dia .
Wow , persetan kau .
Nampak jahat , Wahahahhha ! * Pastikan gelak anda macam jin ;)

Mulut aku pon satu , bukan boleh nak diam . 
* Dah memang tak reti diam , marah mulut pulak -_-'
Asyik nak membebel ,
Maka terkeluarlah ayat .

" Cecey , Ghetto( Budak Wierdo tuh dipanggil Ghetto ), Suka Didi ( Aku ya)"
" Ghetto suka Didi"
"Acecey"
Can You imagine that?

Ada kah perempuan yang sanggup mengejek dirinya sendiri?
Aku bangga dapat lakukannya sebab
bukan semua orang dapat buat .
Okay , bodoh .

Memalukan diri sendiri pon nak bangga ,
Eh , aku tak malu pun :p

So , sampai sekaranglah aku " digosipkan" dengan Mat Get itu .
Siapa suruh cari nahas , kan dah kena .
But , okay lah . 
Jadi famous Amous sikit , alah , macam cookies itu :))

Nah , paling best , masa kena pergi jumpa Pak Pin * HEP ,
sebab nak ambil surat tawaran sambung belajar di MRSM ,
amboih ,
kawan-kawan pakat ejek Ghetto kat aku .
Wahaha , siap Orang Tua itu tanya lagi ,

" Siapa Ghetto?"
Sporting kau , sayang cikgu!

Aku nampak Ghetto tersipu-sipu malu di atas kerusi ,
Eleh , macam hang pulak perempuan ,
Gediks Youu!

Frankly speak , I had nothing with him ,
Okay ,
Sincerely ,
orang selau cakap
" Aku tak ada apa-apa pon dengan dia , kawan sahaja"
But me , serous cakap .
Nak mengaku kawan pun malu .

Err , kejam betol -_-'
Dia ini spesies apa pun aku tak tahu ,
But Imran , dia sama spesies dengan U lah I rasa .

Pelik sama pelik , Unik sama unik .
Okay , okay dan okay .

Aku tak ada apa-apa pon dengan dia .
Dettt . Ada . Dia pakwe olok-olok aku kat maktab .
* Macam desperate gila sampai pakwe nak olok-olok .
Lantak ;)
*Bukan orang tak nak kat aku , aku yang tak nak  kat orang ;p

Dan sebenarnya , 
saya nak buad confession kat sini ,
Aku memang .
Ermm , perlukah aku bagitahu?
Ya , untuk anda .
aku memangggggggggggggggggg .

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Aku ,
Aku classmate dengan dia masa FormTwo dulu .
Dia lah pembawa fenomena permainan Rubics Cube .
Itu sahaja , Jangan mara :))



AkuPunTakHinginEhKatGhetto,






Old things | New things