DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

More , more and more presents?
Tuesday, December 28, 2010 | 3:23 AM | 0 comments


Okay- okay , aku baru balik dari rumah ibu , Bahahahaha ! Maseh bangun tidoq pukul 11++ even p melelap kat umah orang , Mukaa tatau malu sungguh la budak ni =='

Bhaabhaa , bangun-bangun , bapak cakap " Bangunn dah ? Awai lagi ." Dia tengok jam , dia cakap " Eh , tengahari dah " Aku gelak jaa :D Awal la sangat bapak oiii , anak dara ni tak reti bangun awai-awai , bangun awal , tadak keja nak buat , so layan mimpi lagi besh !

Celik-celik mata , dengaq ada bunyi budak-budak , Standard la oh , duduk umah pengasuh , mesti ada budak , tk kan umah pengasuh , ada bunyi motor repair pulak , Adoyaiii :p

Rupa-rupanya , ada 3 ekor toyol , eh , eh , tak , tak , silap , 3 orang beradik sedang guling-guling buat Smackdown macam WWF tu , Kenal dak WWF ?? lah , kalau tak kenai , memang hang kuno zaman tonadok ah ! Orang hulu kat Kuala Berang nun tak hulu macam hampa okay !

Sulung - Amir Hassan
Tengah -Nur Iman
Bongsu -BadriuZaman

Sumpa chomel ! tiga-tiga lelaki , Ya Allah , penat gila babeng nak jaga , kalau aku la jaga depa , sama ada aku kurus , atau depa kurus sebab kena kokak dengan aku , HAHHAHA !

Penat oh , mereng mati lah penat , tapi best tengok keletah budak-budak ni , si abang dok elok-elok tengok TV , si angah ni buat hingaq sorang-sorang , mai lah si adik kecik ala tomei-tomei nya mengacau kehidupan 2 orang abangnya tadi , Last-last , tiga-tiga gomoi , Bhahabha !

Aku gelak jalah tengok depa , tk kan aku nak join gomoi ==', Amboi , ganaih ngat eh . Gomoi tu aku xteror , Gomoi orang dewasa expert lah ! Wahahah ! Just kidding :)

Gelagat si sulung - Tengok Tv diam-diam , tapi dia lah yang selalu kena marah sebab tak reti bahasa , ibu kata " Kakii jangan hala kat orang !"  Dia buat jugak .

Telatah si angah - Main la tepi sofa sorang-sorang , dalam diam merosakkan sofa rupanya , ada ka patot dia kokak si sofa tuh ==' Drakulaa betol !

Adegan si bongsu - Kalau tak si sulung , si angah la yang menjadi mangsanya , sat-sat dia tebeng ! terajang belakang along , sat-sat tebeng ! tendang angah pulak . Bilaa marah nangih , tak layan nangih .

Nasebbb lah , si abang-abang ni jenis melayan , agak-agak macam itu kah aku dulu-dulu ??Rasa macam yaa ja , anak bongsu memang suma sepesen :p

HAHAHAH ! Akuu akui itu . Okay then , balik umah , sebelum balik dapat hadiah oh !
Weiii , Weii , ibu bagi RM50 , bapak bagi RM100 . Terbaek ah !
Banyak nak meninggal tahu ? Aku jadi " oh , banyak ni bu , pak , "


Pulun tak ? Orang tak penah pegang duit banyak , aku tak kaya macam hampa =='

Rezekii weii , Sapa xamik , Apa hampa ingat aku tk juling ka kalau p bank tengok banker kira duit ? Nak-nak guna mesin , Treng|treng|treng| Kiri-kanan iris aku pusing ikut duit tuh :)
Dah orang bagi , Amek jeleh !

++ RM 500 yang mama aku dah bagi , tetapi di bank in kan dalam Tabung Haji :(
Ouhhh , untuk masa depan kata mama , aku akur , lagi pon , aku bukan kaya mana .

Okayy , dapat banyak lah jugak hadiah ,

 aku tak mintak , depa yang bagi , aku tak tolak , depa tak tarik , aku pun ambik :)

 cantik tk ayat tu ?Wahahah :p











Mata wangan ,






Old things | New things