DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Hooray-Hooray :)
Monday, December 27, 2010 | 8:44 AM | 0 comments


Best gilak bhaa , Aceceyyh , oyak Sabah ork??? kita kan 1Mlayasia , kena lah pandai semua dialek , tak gitu ??? :D


okay-okay , hari ini , aku sekali lagi dapat hadiah sempena kejayaan gilang-gemilang keturunan Bugis-Arab ini :)


i'm Bugisian okay :)+ Arabian = Muka Hendon u , i loikeee :p Wahahahaha ! Dah-Dah ,


Nak habaq mai kat hampa semua naihhh , nak story de mory-mory , Maghrib tady , sedang aku dok sibok p ceroboh blog orang , Kak Cik aku call ,


Kringggg|Kringg|Kringg||||||||Maaf , phone aku tak da la lagu-lagu macam hampa , fon murah la katakan , aku bukan orang kaya =='


Then , Kak Cik cakap " Dila , kat mana ? Bapak ( Suami pengasuh aku masa kecik-kecik ) nak ajak pi makan luaq , Nakkk ikut "


Andd i was like ' Mahgadddd , Shy gilak babeng kottt , ' Aku cakap ah " Maluuu lah !"


Kak Cik reply " tayah na gedik , tayah na malu-malu , jum pi , ibu ( pengasuh aku tersayangg ) Paksaa pi jugakk , Aku pon , Okayy , Makan punya hal , Jadikkk ^.^


Nak habaq hampa nihhh , Agak-agak kami nak pi lah makan kat Semeling , Tg . Dawai , tepi sungai Merbok oh , nice view la katakan ,


Pii , Pii , Harammm tak bukak , Nahareii betol ! Then , pusing-pusing satu SP , kedai ta bukak+ kedai ta sedap , Last-Last makan kat Marina4 tepi jalan nak pi Laguna tuh !


Deuhhh ==' Grilled Chickenn Chop oh , !Sedap saya cakap ;) 


Ala-Ala macam ini lah rupanya , errrr , Aku rasa mana-mana tempat pon Chicken Chop dia macam ni , Samaa Warna , sumpa semua sama =='

Rasa pon sama ! Harap Maklum ;p


Ha ! malam ni different bedroom lol .


Tidoq umah ibu , Lamaa , memang lama lah , bafak lama , lama nak meninggal lah reti ?


Maksudnya , Lamaa sangat lah aku tak tidoq sini , Ermmm , blogger yang suka mencemarkan bahasa , Taa bagouihhh :p


Dahhh , aku nak tidoq , dok umah orang , tak kan nak buat macam rumah sendiri ??


mbohhh , pikiaq aku haprak cam hampa kaa ?? Wahahahah !


Okay , selamat malam :)






un -dengkur ,


Old things | New things