DR
Ya, Allah aku bersyukur atas segala nikmat yang kau kurniakan kepadaku. Kumohon agar kau berikanlah kami kejayaan untuk SPM ini. Ya Robb, andainya dia tercipta untukku,kekalkan hubungan kami. .Amin.

Chill Off !
Wednesday, December 29, 2010 | 6:40 AM | 0 comments


Okayy , 11 am sampai 6 pm , lama tak ? agak laa kan .

Ohayiooo , aku pergi ke sana naek motorsikal tahu ??
Topi keledar vespa yang half tuh tahu ?
Aku rasa malu gila babeng tahu ?
Aku cuak nak mammm bila naik motor tahu ?( Serikk dah laa tuh !)

Disebabkan ketiadaan parent aku kerana kerja , aku pon geraklah si abang tunggal aku itu ,
okayy , mamun-mamun dia cakap " Awat ta habaq awai-awai ? Hell met aku kawan aku pinjam"
Amboi ! Aku cakap nak kuaq sebelum subuh lagi okay !

Wahahhaa ! Last-last aku pakai helmet vespa ja , nasib dia guna jalan belakang , kuranglah kemaluan aku =='

First event - Bowling Centre ! here we come ^_^

Okayyy , 6 player - Officially Dila Rashid is the last , Mahgadd , aku kalah weyy ! Wahahha !
Dasar muka tak boleh sukan ==' Sapa cakap ?!


Cantik tak saya ? Okayy , sudah , saya terlalu lah malu dipuji sebegitu :)

Wahahah ! sudah kalah , mahu lagi bergambar , like people said " Adee aku kesah "
Seperti itu jugalah prinsip aku :)

Next , Secondd event - Karaoke , Todayy , no Wayang please , 2 hours singing :)

*Atas nama cinta , Rossa
*Pulangkan, Misha Omar
*Realize, Colbie Cailatt
*Bunga-bunga cinta-Misha Omar
*Antara Dua- Farah
*Seribu Tahun-Imran Ajmain
*Langit ke 7- Sharifah Zarina

Antara lagu-lagu yang aku nyanyi , Linda said " Didi , suara hang cun dengan lagu Misha "
Nampak tak aku banyak nyanyi lagu dia , Ouhh , bajet nak jadi Misha Junior ==' .
Tasya said " Perghh , suara lantang gila , tarik-tarik , tak koyah oh !"
Mirul said " Suara tak pecah tarik kuat-kuat "

Oh yeahhh ! Kena puji , i loikee ^_^
Wahahah , ada bnyak lagi lagu , sampai lupa lah !


Fazlina Zahran , sangat cantik seperti saya :) Pretty Rocks yah ! Cool dude :)

Before third event , jalan-jalan pergi 'Popular Bookstore' . Bajet Noor Adilah semangat nak masuk sekolah , Weyy !Wahahha! Tadak eh , aku teman kawan ja . 
Kami teman tapi kami dok bergambar , naseb baik tk kena halau sebab bising :p


Paling kiri , blue one , Aqila .
Tengah , black one , eh , eh , silap , green ;p
Paling kanan- Nadiah .

Muka dua makhluk kiri , kanan tak boleh kerat gilaa babeng ! Nampak sangat berlakon , CoverCover la weii :p
Yang tengah bajet baek kot ! 
Wahaha ! Semua bajet , bajet , bajet tak sudah !

Third event - Still bowl-ing . 
Still kalah .
Still last .
:p 


Then , balik , Reti balik ? Tahu ? Dah maghrib tak reti nak balik , Shuhh , Shuhhh !
Melantak mcD dulu sebelum balik , Auyah !


Muka macam ais krim tuh sedap siot . Rasaa macam apa lagi !
Naseb lapaq jaa , boleh la nak perabih :p

* Muka sumpah macam desperate makanan , Wahahah ! Tengah tunnggu bas pulak kan , lagi-lagi lah nampak kasihan !
Okayy , kami balik tak naek bas , tunggu ayah dodo sebenaqnya :)

Credit to Dodo , Qila , Tasya , Linda , Nad ,Faz , Mirul dan seorang new friend , Anis :)
Thanks gals , you're so awesome ! 
Whole day with you was really-really amazing !

Wahahah ! Kalau dok ngan depa ni , tak gelak sampai pecah air ketuban , bukan depalah namanya !

SumpaSayangDepaGila-Gila !


MissingMyBuddies ,







Old things | New things